Kanka normal oyun alıncada aynı oluyor kiSevgili Arkadaşlar Nays Kartıyla Oyunlara Ödeme Yapmayın. Steam Cüzdan Kodu Alın Nays Kartıyla Cashback Dönüşü Oluyor. ben hep öyle yapıyorum
Ne farkı var ki sadece boş yere uğraşSevgili Arkadaşlar Nays Kartıyla Oyunlara Ödeme Yapmayın. Steam üzerinden Cüzdan Kodu Alın Nays Kartıyla Cashback Dönüşü Oluyor. ben hep öyle yapıyorum
Hayır gerek yok.Hali hazırda başka banka hesabın varsa atabiliyorsun.Fakat çekemiyorsun.O zaman iş bankalı olman lazım.Naysa para yatırmak için iş Bankasına ailemle gidip imza felan atmam gerekiyor herlarde
Para atmanın başka yolu varmı yardım edermisiniz
Naysa para atmak icin iscep ibana havale falan kullanabilirsin.Naysa para yatırmak için iş Bankasına ailemle gidip imza felan atmam gerekiyor herlarde
Steamden aldığın halde mi öyle dedi? Sonra ne yaptın?Fifa 23 aldık, Nays geri ödeme yapmadı. M.hizmetleri ile görüştük steam den almamışsınız diyor![]()
Hayır gerek yok ona naysa üye ol ve atmden yatır hesap kartın falan yoksaNaysa para yatırmak için iş Bankasına ailemle gidip imza felan atmam gerekiyor herlarde
Bende de oldu o bir kere ama müşteri hizmetleri bilgisiz 1 gün sonra iadesi geldi.Fifa 23 aldık, Nays geri ödeme yapmadı. M.hizmetleri ile görüştük steam den almamışsınız diyor![]()
çok zaman geçti be hocam aman boşver 40 43 tl falan gelecektiHayır gerek yok ona naysa üye ol ve atmden yatır hesap kartın falan yoksa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de oldu o bir kere ama müşteri hizmetleri bilgisiz 1 gün sonra iadesi geldi.
Gelmezse kayıt oluşturur musunuz de yine çözülür.
Teşekkür ederim. halihazırda İşbankası maaş müşterisiyim zaten, parayı çekmede zorlanacağımı düşünmüyorum.İndirip kayıt olacaksın sadece reşit değilsen aile izni gerekli.
iş Bankası üyeliği olmayanlar parayı çekmek için nays sanal kart ile tosla veya paparaya yüklemeyi deneyebilirTeşekkür ederim. halihazırda İşbankası maaş müşterisiyim zaten, parayı çekmede zorlanacağımı düşünmüyorum.