Bana da aynı kasadan düştü. 20tl ekleyip watch dogs legions aldım.Dün kasa düştü sattım 40 TL yattı hesabıma bu paraya ne yapayım kapsül açsam katlar miyim daha önce katlamıştım cünkü veya ak veya awp skini mi alsam
3,60 TL ekle Hunt Showdown al.Dün kasa düştü sattım 40 TL yattı hesabıma bu paraya ne yapayım kapsül açsam katlar miyim daha önce katlamıştım cünkü veya ak veya awp skini mi alsam
Arkadaşım 450 kasada 1 kırmızı çıkardı ben 80 kasada hiç çıkaramadım başka bir gün üst üste 2 tane kırmızı çıktı hiç belli olmuyoAbi 30-40 tane kapsül açtım hiçbir şey çıkmıyor. Bu oyunda kasa ve türevleri açılmaz.
aynen ben son 8 tlm ile açtım 3 sene once 100tl olan kapsuldekı en pahalı item dragon lore çıkartması düştü sonra satıp onu da yedimArkadaşım 450 kasada 1 kırmızı çıkardı ben 80 kasada hiç çıkaramadım başka bir gün üst üste 2 tane kırmızı çıktı hiç belli olmuyo
Yatırım yerine o parayla kart kasmaljk oyun alabilirsin cp77 125 tl ken 60 tl verip almiştimDün kasa düştü sattım 40 TL yattı hesabıma bu paraya ne yapayım kapsül açsam katlar miyim daha önce katlamıştım cünkü veya ak veya awp skini mi alsam
oyundan 50 kurus 1 tl 4 tl oyunlara göre değişiyorYatırım yerine o parayla kart kasmaljk oyun alabilirsin cp77 125 TL ken 60 TL verip almiştim