Neler Yeni

Öneri Steam 43 dolara oyun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan U.
Merhaba dostlar, daha önce de bu konu hakkında birkaç konu açmıştım ancak aradığım istediğim oyunu/oyunları bulamadım. Bütçem 43 dolar, bu fiyata tek veya sepet tarzında oyun fark etmez açıkçası. Aradığım tür: Açık dünya - Zengin hikaye - Uzun saatler boyunca sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun. TLOU1 - Uncharted - RDR2 - Witcher 3 - Cyberpunk gibi oyunlar zaten bildiğimiz oyunlar. Korku ve "Elden Ring - Baldurs Gate 3" gibi oyunlardan pek hoşlanmam, açık dünyası ve zengin hikayesi bulunsun yeterlidir.

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Deniz Ayaz Ocak
3 oyun öneriyim
Subnautica

Halo: The Master Chief Collection

ORİ: THE COLLECTİON
ilk 2 belkide 3 kesin oyna

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Deniz Ayaz Ocak
ORİ: THE COLLECTİON bu oyunun içeriği nedir hocam?
2 oyun var içide daha önce Metroidvania türünde oyun oynadiysan 2 oyun var o oyun var işte bu video izlesen daha iyi anlatiyor ben bu vidioyu izleyip oynamıştım.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,706
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Assassin's Creed oyunlarına bakabilirsin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,740
İsim
Kerem Çavuş
Skyrim bakabilirsin , önceki konudaki oyunları da çıkarırsak açık dünya + zengin hikaye pek fazla oyun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
muhip ceylan
Merhaba dostlar, daha önce de bu konu hakkında birkaç konu açmıştım ancak aradığım istediğim oyunu/oyunları bulamadım. Bütçem 43 dolar, bu fiyata tek veya sepet tarzında oyun fark etmez açıkçası. Aradığım tür: Açık dünya - Zengin hikaye - Uzun saatler boyunca sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun. TLOU1 - Uncharted - RDR2 - Witcher 3 - Cyberpunk gibi oyunlar zaten bildiğimiz oyunlar. Korku ve "Elden Ring - Baldurs Gate 3" gibi oyunlardan pek hoşlanmam, açık dünyası ve zengin hikayesi bulunsun yeterlidir.
dmc 5
persona
ff serisine bakabilrsn

Top Bottom