Steam a erişim engeli gelebilir mi?

Reaksiyon skoru
35
Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...

Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...
zannetmem

Gelmez hocam büyük ihtimalle. Eğer gelirse de steamlik bir durum yok para iadesi yapılmaz.

Öyle bi' ihtimal olmaz, kim uyduruyor böyle şeyleri.

Engellenmez, olay kasa açma sisteminin kumar olarak değerlendirilmesine dayanıyor, eğer resmiyete geçerse ya Fransa gibi röntgen tarayıcı sistemi gelir ya da Belçika ve Hollanda'daki gibi sadece CS'de kasa açma yasaklanır, skinleri pazardan almak zorunda kalırız.

Son düzenleme:
gelmez.

alakasız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,362
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120