ark da ciddi optimizasyon sorunu vardı ama düzelttiler diye biliyorumoptimizasyon açısından rust mı ark mı
kaç fps alıyorsunuz ve hangi grafik ayarlarıyla grafik takıntım var daark da ciddi optimizasyon sorunu vardı ama düzelttiler diye biliyorum
ben rust derim ark beni sarmadı hangi çağda yaşıyoz abi dinazorlar nedir![]()
ben 5600x ve 980ti ile oynamıştım ki 980ti 1660s 1660 ti gücünde bir kart 1080p de en yüksek ayarlarda kalite fena değildi fps i tam hatırlamıyorum maalesef ama rahat oynatıyordukaç fps alıyorsunuz ve hangi grafik ayarlarıyla grafik takıntım var dayüksek ayarlarda oynayamayacaksam almıyım sistemim şu
gtx1650ti 16gb ram i510200h 512gb m2 ssd
teşekkürler hocamben 5600x ve 980ti ile oynamıştım ki 980ti 1660s 1660 ti gücünde bir kart 1080p de en yüksek ayarlarda kalite fena değildi fps i tam hatırlamıyorum maalesef ama rahat oynatıyordu
ama etrafta çok fazla dinozor var bazıları vahşi hayatta kalmak zor
rica ederimteşekkürler hocam
Gel beraber girek kanka bende alamarkadaşlar oyun çok fazla yer kaplıyormuş ondan dolayı pek ısınamadım bi de eğlenir miyim tek oynasam yoksa rust mı alayım
belki ilerde arkadaşımız yok hocam kendim eğlenmenin yolunu bulurum tüm oyunları tek başıma oynarım zatenrica ederim
bu arada bu oyunlar takımla güzel gider tek başına pek sarmayabilir deyimde hocam
hocam para olsa hemen alayım da para yok ki şuanGel beraber girek kanka bende alam
Tamamdırbelki ilerde arkadaşımız yok hocam kendim eğlenmenin yolunu bulurum tüm oyunları tek başıma oynarım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam para olsa hemen alayım da para yok ki şuanbiriktirince alıcam