🔥İndirim Steam Ark alınır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
arkadaşlar oyun çok fazla yer kaplıyormuş ondan dolayı pek ısınamadım bi de eğlenir miyim tek oynasam yoksa rust mı alayım

Rust daha popüler sanırım. Ama baya pahalılanmış. Eskiden ark pahalıydı 60 tl falan, rust 20-30 olurdu indirimde. Şimdi tam tersi.
İki oyunda yıllardır hesapta var ama pek girdiğim söylenemez 😊

Ark optimizasyonu bildim bileli kötü yorumlanır.

ark da ciddi optimizasyon sorunu vardı ama düzelttiler diye biliyorum
ben rust derim ark beni sarmadı hangi çağda yaşıyoz abi dinazorlar nedir :D
kaç fps alıyorsunuz ve hangi grafik ayarlarıyla grafik takıntım var da 😁 yüksek ayarlarda oynayamayacaksam almıyım sistemim şu
gtx1650ti 16gb 3000mhz ram i510200h 512gb m2 ssd

kaç fps alıyorsunuz ve hangi grafik ayarlarıyla grafik takıntım var da 😁 yüksek ayarlarda oynayamayacaksam almıyım sistemim şu
gtx1650ti 16gb ram i510200h 512gb m2 ssd
ben 5600x ve 980ti ile oynamıştım ki 980ti 1660s 1660 ti gücünde bir kart 1080p de en yüksek ayarlarda kalite fena değildi fps i tam hatırlamıyorum maalesef ama rahat oynatıyordu
ama etrafta çok fazla dinozor var bazıları vahşi hayatta kalmak zor

ben 5600x ve 980ti ile oynamıştım ki 980ti 1660s 1660 ti gücünde bir kart 1080p de en yüksek ayarlarda kalite fena değildi fps i tam hatırlamıyorum maalesef ama rahat oynatıyordu
ama etrafta çok fazla dinozor var bazıları vahşi hayatta kalmak zor
teşekkürler hocam

rica ederim
bu arada bu oyunlar takımla güzel gider tek başına pek sarmayabilir deyimde hocam
belki ilerde arkadaşımız yok hocam kendim eğlenmenin yolunu bulurum tüm oyunları tek başıma oynarım zaten 😉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gel beraber girek kanka bende alam
hocam para olsa hemen alayım da para yok ki şuan 😁 biriktirince alıcam

Geri