Neler Yeni

🔥İndirim Steam Assasin Creed serisi %85 indirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm oyunları 700 lira yaptıktan sonra indirimli hali bile 180 TL oluyor. 2023 öncesindeki normal oyun piyasa fiyatlarına düşüyor yani.
Ben almadım zaten de meraklısı varsa alır yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
hangisini tavsiye edersiniz daha önce hiç oynamadım hangi serisi sizce etkiler beni :D assassin creed 2 indirmeyi düşünüyordum ama çok eski bir oyunmuş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisini tavsiye edersiniz daha önce hiç oynamadım hangi serisi sizce etkiler beni :D assassin creed 2 indirmeyi düşünüyordum ama çok eski bir oyunmuş

Valla bende hiç oynamadım daha önce. Vallhalla falan duydum bi kaç kere ucuzsa onu al.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Şahsen valhalla ve odysey dışındakilere para bile vermem eski oyun sorun olmazsa ezio üçlemeside güzeldir

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Eski ac'leri sakın alma ben aldım hiçbir şekilde grafik ayarları değişmiyordu birkaç defa sildim indirdim çalışmadı. Korsan indirdim daha sonra hiç sorun yaşamadım ama oyun berbat bence

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,133
İsim
Turuncu Keskin
Valhalla alın bence açık dünyası çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
hocam valhallada çok bug var deniyor doğru mu? Bide mesela odysey ile valhalla arasında hikaye bağı var mı
AC serilerinin hepsinin birbiriyle bağlantısı var. Valhalla ile Odyssey arasında da tabii ki bağlantı var. Spoiler olacak ama Eivor ile Kassandra dövüş sahnesi var. Sonrasında birlik olup dövüştükleri ve eğlendikleri sahneler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikaye bağı yok.Bugla karşılaştığımıda hatırlamıyorum
Eivor vs Kassandra bölümüne daha gelmemişsin

Top Bottom