Uzun Vs hayri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
Bidaha böyle indirim gelirmi10 subata kadar steam hesabı açıp alabillirsin daha sonrasında normal fiyatı olan 40 dolar üzerinden alabilirsin BF1 i
Bidaha böyle indirim gelirmi10 subata kadar steam hesabı açıp alabillirsin daha sonrasında normal fiyatı olan 40 dolar üzerinden alabilirsin BF1 i
bf5 oynadım çok rahatsız edici geldi her yerden adam seni vuruyor ve adamları göremiyorsun battlefield 1 övüldüğü için onu da satın aldım onu da deneyeceğim.bf4 ve 5 de indirimdeymiş sanırım hangisi ya da hangileri daha güzel
en erken 1 sene beklersin ne kaybedeceksinki 2 dolar 1 lahmacun fiyatı yani al gitsinBidaha böyle indirim gelirmi
Ama alana kadar oynayamam nezaman alacağım belli değilen erken 1 sene beklersin ne kaybedeceksinki 2 dolar 1 lahmacun fiyatı yani al gitsin
Çürüsün mü oyun ordaen erken 1 sene beklersin ne kaybedeceksinki 2 dolar 1 lahmacun fiyatı yani al gitsin
Fotoğrafta Standart sürüm olduğu yazıyor. Steam üzerindeki Premium sürümü. Bf1 de standart sürüm ile oynamaktansa hiç oynama daha iyi. Mapler kısıtlı, silahlar kısıtlı. BF1 Kesinlikle REV sürümü alınmalı.
BF1-4-5 , 3ü de farklı tür oyun. Atmosfer için 1, piyade mekaniği silah mekaniği için 5, modern savaş için 4. Ben moduma göre hangisini arıyorsam ona giriyorum. Zaten aşırı ucuz. Epicde bir ara 40-50 TL olmuştu. Maks gördüğü fiyat bu. (Bf4 diğerlerine göre daha az indirime giriyor.)bf4 ve 5 de indirimdeymiş sanırım hangisi ya da hangileri daha güzel
Bu seviyede indirim senede 1 veya 2 kere denk gelir. Epic üzerinden 40-50TL yi görmüşlüğü var ama dediğim gibi senede 1Bidaha böyle indirim gelirmi
arkadaşım sen bilgisayarını alınca alır oynarsın tamam sonrada indirim beklersinAma alana kadar oynayamam nezaman alacağım belli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çürüsün mü oyun orda
Bakam bilgisayar ı alamda oyunu beklerimarkadaşım sen bilgisayarını alınca alır oynarsın tamam sonrada indirim beklersin
Cyberpunk indirime girmiş daha fazla indirime girermi yoksa girmezmiarkadaşım sen bilgisayarını alınca alır oynarsın tamam sonrada indirim beklersin
Rdr2 de indirime girmiş böyle indirim gelir mi dahaarkadaşım sen bilgisayarını alınca alır oynarsın tamam sonrada indirim beklersin
cyberpunk daha iyi indirime girdiği oluyor şahsen beklenebilir konumda buluyorumBakam bilgisayar ı alamda oyunu beklerim
Cyberpunk indirime girmiş daha fazla indirime girermi yoksa girmezmi
Rdr2 de indirime girmiş böyle indirim gelir mi daha
Ozaman ben hepsini toplu alırım girince tek tek alıp oynayamamak israf gibi geliyocyberpunk daha iyi indirime girdiği oluyor şahsen beklenebilir konumda buluyorum
valla hiç dolu oyun almamışım diyorum geçen sene dolar kuruna geçmeden önce cs deki bıçağı satıp önüme geleni aldım ama gidipte cyberpunk almadığıma üzülüyorumOzaman ben hepsini toplu alırım girince tek tek alıp oynayamamak israf gibi geliyo