Neler Yeni

steam bedava hesap sıkıntı çıkarır mı ?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
merhaba bir arkadaşım steamda bedava hesap verdi verdiği bilgiler ile hesabı ekledim içinde cyberpunk2077 var ama yayınla falan diyor ve hesabın ismi ukrayna-rusya dili karışımı bir şey kendi hesabıma zarar gelirmi yani benim hesaptan oyun falan çalabilirlermi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
merhaba bir arkadaşım steamda bedava hesap verdi verdiği bilgiler ile hesabı ekledim içinde cyberpunk2077 var ama yayınla falan diyor ve hesabın ismi ukrayna-rusya dili karışımı bir şey kendi hesabıma zarar gelirmi yani benim hesaptan oyun falan çalabilirlermi ?
Bişey olmaz ama oyuna başlarsın hevesli hevesli oyunun %40 ında şifre bi değişir hevesin kaçar oyun oynicaksan kendi hesabına alıp oyna bence

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
Sorun olmaz en fazla remote control açıksa bağlanırlar kontrol ederler bilgisayarı ama interneti kestiğinde biter. Veya oynarsın şifre değişir hesabın. Oyunu indir dosyaları yedekle masaüstüne veya başka bir yere sonra hesaptan çık. CBP 2077'de DRM olmadığı için dosyalar oldukça hesapsız da oynayabilirsin.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey olmaz ama oyuna başlarsın hevesli hevesli oyunun %40 ında şifre bi değişir hevesin kaçar oyun oynicaksan kendi hesabına alıp oyna bence
kendi hesabıma alabilirmiyimki hesap aile görünümünde ve pin istiyor topluluğa tıklayınca falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu indir dosyaları kopyala sonra hesaptan çık. CBP 2077'de DRM olmadığı dosyalar oldukça hesapsız da oynayabilirsin.
indiremiyorumki yayınla yazısı var

1683736657784.png

yayınla diyince rusça video izleyen bir ekran çıkıyor atıyor yayından.d

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
kendi hesabıma alabilirmiyimki hesap aile görünümünde ve pin istiyor topluluğa tıklayınca falan

Alıntıyı görüntüle
Sağdaki oka tıkla bu makineye indir gibi bir seçenek olması lazım onu seç indir yazısı çıkacak yayınla yerinde.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş

Alıntıyı görüntüle

yayınla diyince rusça video izleyen bir ekran çıkıyor atıyor yayından.d
Bu hesaplar genelde 30 TL'ye satılan şu oyunlu bu oyunlu hesaplar oluyor aile görünümü açık bırakıldığı için de kendi hesabına paylaşamazsın sadece o hesapta oynayabilirsin

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağdaki oka tıkla bu makineye indir gibi bir seçenek olması lazım onu seç indir yazısı çıkacak yayınla yerinde.
oka tıkladım 4-5 tane pc var kendikimi seçtim iniyor şuan ama bence hesabın şifresi falan değişebilir bide ben oynarken başkası gelince hesaba oyundan atarmı ?

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
1
oka tıkladım 4-5 tane pc var kendikimi seçtim iniyor şuan ama bence hesabın şifresi falan değişebilir bide ben oynarken başkası gelince hesaba oyundan atarmı ?
Hocam dediğimi yap sen dosyaları yedekle herhangi bir yere ondan sonra istediğin gibi oynayabilirsin hesap gitse de. DRM yok oyunda.

Top Bottom