Steam buga girdi ve geçmiyor

Reaksiyon skoru
1,792
R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım pc yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1

R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım PC yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1
İndirme yarım kaldığında bile belirli bir yer kaplıyor

R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım PC yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1
Steam'in dosyalarına girip oyunu silin ya da geri kalanını yükleyin.

Steam Cde kuruluysa

C > ProgramDosyaları(x86) > SteamApps > Common kontrol et. R6 varsa sil.

Bak şimdi W10 ayarlarından depolama diyorsun ve içeri giriş yaptıktan sonra r6 gözükecek zaten sil tekrar yükle sorunun ortadan kalkar
Yok sildim yine aynı 13 gb

Yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,036
Üyeler
189,536
Son üye
iapetusemre
Geri