tunazadeeq
80+ Bronze
fIyatlarin düsme sebebi piyasaya fazla kasa girmesi raat olun yükselecek fiyatlar
hangi kit
Hocam bana bugun ikinci revulotion geldi ben ilkini sattım.Kasa yatırımı zaten günlük haftalık olmaz yıllık olur çok takılmayın borsa gibi al at köşeye unut gitsin.
oyun içi pazardan satabilirsiniz.Nakite diyorsanız bynogame neden olmuyor.Hocam bana bugun ikinci revulotion geldi ben ilkini sattım.
Ama ikinciyi ellemedim ben nasil saticam kasayi.
Bynogame olmuyor.
Kasa satisi yok artık hojamoyun içi pazardan satabilirsiniz.Nakite diyorsanız bynogame neden olmuyor.
İsmi nedirBen oyun içi 145tlden müzik kiti alıp 210 220 ye satıyordum haftada her kitten 40 50 kâr geliyordu. Bu hafta aldığım kit 1 haftada 230 dan 130 a düştü 3 tane almıştım
doğruKasa yatırımı zaten günlük haftalık olmaz yıllık olur çok takılmayın borsa gibi al at köşeye unut gitsin.
2 tane elimde revolution kasası var cs2 çıkmasını bekleyip mi satmalıyımKasa fiyatları geri arttı. Panik satışı yapmayın. Veya yapacaksanızda bilene sorun. Beni etiketleyebilirsiniz. 1 yıldır yatırımcılıkla uğraşıyorum.
Bence cs2 yi bekle2 tane elimde revolution kasası var cs2 çıkmasını bekleyip mi satmalıyım
İsmi nedir
StatTrak™ Müzik Kiti | Skog, II-Headshot
yüzde 100 artıp yüzde 1 düştü gibi oldu. Çok az düştüNormalde ne kadardı