ahM3TTTTT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,358
Ben arkadaşlarla 3-4 kişi oynamayı seviyorum tercih meselesi.Ya benim için bisi deistirmez piyasada milyon tane oynicam oyun varken mc oynamam zaten
Ben arkadaşlarla 3-4 kişi oynamayı seviyorum tercih meselesi.Ya benim için bisi deistirmez piyasada milyon tane oynicam oyun varken mc oynamam zaten
bana göre 70 pingden fazlası çok laglıdır vuruşlar sayılmıyor olta yamuk gidiyor lavalr koyulmuyor çok kötü en fazla 30 ping olmalıknk o craftrise denilen sunucuda laglı arada bir lag giriyor off birde ordaki lag göstergesi sallıyor /ping yazıp bakınca 7ms diyor ama ekrana ekleyebildiğimiz ping göstergesinde 22 diyor ama çubuğa bakınca 3 gösteriyor bide bende hypixelde fazla lag olmuyor 100ms ile falan oynuyorum
AnladımBir şey derdimde forum kurallarına aykırı.
Aynen bende arkadaslarla forest benzeri oyunlar oynamayı seviyorum tercih meselesiBen arkadaşlarla 3-4 kişi oynamayı seviyorum tercih meselesi.
3060Tİ aldığım zaman ne yapıcam onu merak ediyorum 216TL NEEEEEEEEEAnladımyok o yüzden sormadım mesela ben crack yüklesem arkadaşlarla oynayabiliyor muyum ya da rtx açabiliyor muyum.Crackle ilgili soru sordum bir şey istemedim
bence rtx minecraft sadece nvidianın yaptığı bi shaderpack bundan farklı bişi değil ve rtx ile oynanmaz ne rekabetçi nede survival zor olur yani3060Tİ aldığım zaman ne yapıcam onu merak ediyorum 216TL NEEEEEEEEE