Ab gle Zula çar ksak30 kuruş kazancam diye git buralarda dolaşma. Git bubanın kartını çal onlan al ets2 başqan
YASAL* yollarla kazanamazsiniz lakin CC ile bilgisayar bile toplayabilirsinizMerhaba bir uygulama vardı adını unuttum açtığınızda bedava kart düşürüyordu ben onu steamdeki bedava oyunlarda işe yararmı bana 10 TL birikmesi yeterli ets2 alırım o bana yeter
Herkes babasına sizin gibi bakmıyor senin yaşayıp iyi bir yerlere gelmen için çalışan insanın parasını çalmak ha? CanavarsınızSakin ol aga kimse sana öylesin demedi
Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.Herkes babasına sizin gibi bakmıyor senin yaşayıp iyi bir yerlere gelmen için çalışan insanın parasını çalmak ha? Canavarsınız
yav? Babasının parasını çalan yarın milletin parasına da göz dikerÇocuk oyunları ile işimiz olmaz be kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.
Boş mesaj kasmayın.Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.