Steam de nasıl ücretsiz para kazanırım

prooyuncu

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhaba bir uygulama vardı adını unuttum açtığınızda bedava kart düşürüyordu ben onu steamdeki bedava oyunlarda işe yararmı bana 10 tl birikmesi yeterli ets2 alırım o bana yeter

ArchiSteamFarm, Idle Master ve mobil cihaz üzerinden de Idle Daddy ile kart düşürebilirsin.
Steamde 1-2 TL'ye Hentai Girl oyunlarını falan al, onların kartlarını düşürüp teker teker sat. Ücretsiz oyunlarda kart düşüyor mu bilmiyorum.

İdle Master ile zup vb oyunlar alarak 50 kuruş 1 tl olarak katlayabilirsin veya csgo oyna ordan düşen kasaları satarsın

Son düzenleme:
Merhaba bir uygulama vardı adını unuttum açtığınızda bedava kart düşürüyordu ben onu steamdeki bedava oyunlarda işe yararmı bana 10 TL birikmesi yeterli ets2 alırım o bana yeter
YASAL* yollarla kazanamazsiniz lakin CC ile bilgisayar bile toplayabilirsiniz

Çocuk oyunları ile işimiz olmaz be kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes babasına sizin gibi bakmıyor senin yaşayıp iyi bir yerlere gelmen için çalışan insanın parasını çalmak ha? Canavarsınız
Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.

Çocuk oyunları ile işimiz olmaz be kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.
yav? Babasının parasını çalan yarın milletin parasına da göz diker

Geri