Leaden_Viever
80+ Bronze
öyle diyeceklerine direk 21kasım deseler daha iyiAkşam 8 de olur bence
öyle diyeceklerine direk 21kasım deseler daha iyiAkşam 8 de olur bence
Yüksek ihtimalle akşam gerçekleştirilir, gözümüzün önünde yaparlar…Akşam 8 de olur bence
22 oynuyorsan gerek yok bence hepsi aynı zatenfifa 24 almaya değermi beyler fifa 22 oynuyorum ps5 kolum var sony nin fifa 24 geçeyim diyorum standart mod alacam 1200 TL ye
online oynamak istiyorumda standart mod alınca oynanıyor mu22 oynuyorsan gerek yok bence hepsi aynı zaten
genelde indirimler 9 da başlıyor türkiye saati ile akşam ama bi 35 dakika sonra da olabilir10 gibi olacağını düşünüyorum ben yine. Olmazsa öğle veya akşam 9.
EA yarıfiyatına şuanfifa 24 almaya değermi beyler fifa 22 oynuyorum ps5 kolum var sony nin fifa 24 geçeyim diyorum standart mod alacam 1200 TL ye
baktım sitesinede 1199 tl ordada dolandırıldık mı simdiEA yarıfiyatına şuan
gene baktım ea fifa 24 e gene 1199 tl gözüküyor bendemi sorun var anlamadım link varmıEA yarıfiyatına şuan
İndirim bitti herhalde. Bende indirimdeydi diye hatırlıyorumbaktım sitesinede 1199 TL ordada dolandırıldık mı simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gene baktım ea fifa 24 e gene 1199 TL gözüküyor bendemi sorun var anlamadım link varmı
Mantıklı. Bazı arkadaşlar akşam 9 demiş ama hiç sanmıyorum. O kadar sürmez bence de8 oldu yine yok. Saat olarak en gerideki ülkeye göre değişebilir. Şuan en gerideki ülke hawaii. Şuan hawaii'de yerel saat 19.07. Yani öğlen 1'e kadar dolara geçecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısa bir araştırma daha yaptım steam genelde indirimleri pasifik saatine göre başlatıyormuş. Şuan pasifiğe göre saat pazar akşamı 21:15. Yani bizim saatimiz ile yeni güne 2 saat 45 dk sonra girecekler.