Light
80+ Bronze
geometry dash var üstüne azıcık daha koyup celeste alabilirsin.Başka tarzda lazım
geometry dash var üstüne azıcık daha koyup celeste alabilirsin.Başka tarzda lazım
arkadaşlar detaylarına baktım 20 kasım 2024 te steam dolara geçecekmiş %100 doğru bilgi![]()
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History
A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year.steamdb.info
Sonbahar indirimleri yarın akşam saat 21:00'da başlıyor.
inşallaj vazgeçerler de iade edip 2kmı geri alırkmAdamlara oyunlar zamlancak diye millete aldırdılar , şimdi vazgeçtik deseler çok komik olur
tam 99 tl vardı zam yememiş hangi oyun var düşünmekten kafayı yemiştim. Tam teslim olmuştum ki senin posttaki ready or notla aydınlanma yaşadım direk çektim. Eyv hocam son golü sayende attımzam diye eve koşa koşa gelip bunları aldım ama zam yok şaka gibiAlıntıyı görüntüle
Kaynak: Sinan enginin gür saçlarıarkadaşlar detaylarına baktım 20 kasım 2024 te steam dolara geçecekmiş %100 doğru bilgi![]()
Valla bence bu iş olmaz gibime geliyor , çünkü adamlar pazarı epic e kaptırırlar o zmn bazı oyunlardainşallaj vazgeçerler de iade edip 2kmı geri alırkm
h.o güzel oyun ama mutlaka arakdaş bulun yanınıza duo da yetmez . Bu oyunun tadı kalabalık çıkıyortam 99 TL vardı zam yememiş hangi oyun var düşünmekten kafayı yemiştim. Tam teslim olmuştum ki senin posttaki ready or notla aydınlanma yaşadım direk çektim. Eyv hocam son golü sayende attım
vazgeçselerde iade yapmam vallahi almak istediğim oyunları aldım çoğu indirimdeydi indirimde olmayanlarda iyi fiyattaydı zaten kaldıki yarın bügünden daha pahalı her türlü kardayızinşallaj vazgeçerler de iade edip 2kmı geri alırkm
E 20 kasım dediler de yıl vermediler. STONGSarkadaşlar detaylarına baktım 20 kasım 2024 te steam dolara geçecekmiş %100 doğru bilgi![]()
Gaben uyuya kalmıs : Dbu arada cidden neden değişmedi fiyatlar tahmini olan var mı
Kafamda deli sorular valla. Gece yarısı değişirse eğer, dolara geçip de ucuzlayan varsa yanlış fiyatlandırmadan falan nöbet tutacağım.bu arada cidden neden değişmedi fiyatlar tahmini olan var mı