Steam envanter banı nasıl düzeltilir?

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Envanteri görüntülemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum. Aynı hatayı topluluk pazarında da alıyorum. Nasıl düzeltirim?

Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.​

1747598012640.webp

Bekleyince düzeliyor ama beklemem diyorsan farklı bir IP ile deneyince oluyordu sanırım. Zamanında steamde level atlarken denemiştim olmuştu diye hatırlıyom.

Eğer yanlışlıkla banlandığını düşünüyorsan, Steam Destek üzerinden bir destek talebi oluşturabilirsin. İstersen destek için Teknoloji Destek Hattı var o birimi de arayabilirsin yardımcı oluyorlar arkadaşımın hesabı da banlandı kurtardılar.

Bekleyince düzeliyor ama beklemem diyorsan farklı bir IP ile deneyince oluyordu sanırım. Zamanında steamde level atlarken denemiştim olmuştu diye hatırlıyom.
Denedim olmadı
Eğer yanlışlıkla banlandığını düşünüyorsan, Steam Destek üzerinden bir destek talebi oluşturabilirsin. İstersen destek için Teknoloji Destek Hattı var o birimi de arayabilirsin yardımcı oluyorlar arkadaşımın hesabı da banlandı kurtardılar.
Bir deneyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri