Neler Yeni

Steam Envanterimden Item çalındı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Arkadaşlar dün akşam civarında hesabımdan 3 tane item değerlerinin altında euro cinsinden satılıp sonrasında da hesaba dota 2 itemi alınmış 40 lira civarına bu nasıl mümkün oluyor ve ne yapmalıyım

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
Geçmiş olsun. Önce Mail adresinin ve Steam hesabının şifrelerini değiştir. Güvenli cihazları falanda kontrol et. en azından ilerdeki problemleri engellemiş olursun. Yapılan pazar işlemlerinde geri iade yaparlar mı bilmiyorum. en mantıklısı desteğe sormak. Hesabı Keydrop tarzı sitelerden çalmış olabilirler.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Geçmiş olsun. Önce Mail adresinin ve Steam hesabının şifrelerini değiştir. Güvenli cihazları falanda kontrol et. en azından ilerdeki problemleri engellemiş olursun. Yapılan pazar işlemlerinde geri iade yaparlar mı bilmiyorum. en mantıklısı desteğe sormak. Hesabı Keydrop tarzı sitelerden çalmış olabilirler.
Arkadaş yaşadı 1500 luk envanteri calindi, steam yapcak bsy yok kanzi diyip gönderiyor.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
bende yaşadım 8k tl zarar ettim en azından bir kısmını kurtardım

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2 Sene önce birine Steam hesap sattım adam 1.5 yıl sonra çalındı diye wp dan yazmış gecenin 3'ünde. S..... çekip kapadım teli 1.5 sene durup neden geri alam hesabı. Benim anlamadığım tek şey 1 hesap bende -6 sene 7 sene dururken problem yok başkasının eline geçince steam çalınıyor ve ya envanter boşaltılıyor. Bende olmayıp başkasının başına gelmesinin sebebi nedir.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
peki hesaplarınızın çalınmasından dolayı mı yoksa steam açığı mı
ikiside beni dolandıran hesap şuydu report edebilirmsiniz
image.png
image.png

ahmetbirs

80+ Bronze
2 Sene önce birine Steam hesap sattım adam 1.5 yıl sonra çalındı diye wp dan yazmış gecenin 3'ünde. S..... çekip kapadım teli 1.5 sene durup neden geri alam hesabı. Benim anlamadığım tek şey 1 hesap bende -6 sene 7 sene dururken problem yok başkasının eline geçince steam çalınıyor ve ya envanter boşaltılıyor. Bende olmayıp başkasının başına gelmesinin sebebi nedir.
Katla katla kanka katlamak için kat kat 9 kat artık bu seviyede yazmak lazım bu konularda !kerizdrop yani insanların emeklerinin calınmasına asla sevinmiyorum çok geçmiş olsun ama sen steam dışında farklı bir pazar alanında alışveriş yaparsan belli sonuçları olur neden böyle diyorum konuştuğum şahit olduğum tüm soyulmalarda sekmez item siteleri var gecmişte yasa güncel olarak tekrardan başına bu tarz olaylar gelen arkadaşlara geçmiş olsun

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Top Bottom