Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
eger arkadasin hesabinda oyun varsa ben calinacagini dusunuyorum onun hesabininda. yoksa nasil alacaklar boyle hesaplari...
Boş iş işte başta hesabını siteye giriyon sandım da fark etmez öyle kimse kimseye beleş bir şey vermez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
3. taraf hiç bir yazılım yok bişey yok neyine güvenmiyon? Steam'e de güvenmiyorsan zaten sil gitsin.
Kendi hesabımı kullanıyorum niye sileyim ki beleşten hayır gelmez sen kullan ben oem key bile kullanmayan birisiyim isteyen kullansın benim umrumda değil ben kullanmam vardır bir iş

Kendi hesabımı kullanıyorum niye sileyim ki beleşten hayır gelmez sen kullan ben oem key bile kullanmayan birisiyim isteyen kullansın benim umrumda değil ben kullanmam vardır bir iş
Tamam sen kullanmayabilirsin ama zararlı bişey değil tamamen yine steam'ın koruması altındasın. Hesaba girince Remote play'i kapat yeterli.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
ne güzel kendi hesabını kullanıyorsun hem zaten umrunda da değilse niye bu konudasın?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
ne güzel kendi hesabını kullanıyorsun hem zaten umrunda da değilse niye bu konudasın?
Hop attım engeli.( boş yorumundan dolayı ) millet güvenmesin bu tip şeylere diye akıllı bıdık seni, birde kendi hesabımı kullanıyorum diye yorum atmamam gerektiği forum kurallarında mı yazıyor ?

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
İstediğiniz her oyun mevcut bazılarının şifresi değişmiş olabiliyor tamamen şans işi ama sağlam hesaplar hala mevcut. Rockstar games, Ubisoft gibi 2. ayrı hesapla giriş yapılan oyunlar sıkıntı çıkarıyor bilginize. Bu tip oyunları en baştan indirmemenizde fayda var steamde koruma olması sebebiyle şifreleriyle oynayıp değiştiremiyorlar fakat diğer rockstar, ubisoft gibi platformlarda üyelikleri değiştirebiliyorlar.
Liste Güncellik tarihi 1 Ay önce
Liste Güncellik tarihi 3 Ay önce
Liste Güncellik tarihi 7 Ay önce
Forza horizon 5 olan hesabı bilgisayar Steam e girsem indirsem sıkıntı olmaz değil mi

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
Hop attım engeli millet güvenmesin bu tip şeylere diye akıllı bıdık seni birde kendi hesabımı kullanıyorum diye yorum atmamam gerektiği forum kurallarında mı yazıyor
ney

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
Dur noktalama işareti ekleyeyim belki anlarsın yada kitap oku
ya zekiymiş gibi konuşman yok mu akıllı bıdık falan diyor birde :LOL: zavallı ya hani atmıştın engeli
neyse uğaraşamicam akşam akşam iyi akşamlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom