BurakAkgn
80+ Bronze
Dahası
şimdi başımızdan geçen olayı yazayım geçenlerde god of war kırık birşekilde çıkmıştı hatta forumdada konu filan açtılar indirmek için bende bir arkadaştan link istedim adam 6 yıldır o siteyi kullandıgını söyledi bende tamam deyip indirmeye çalıştım virüs filan bulunca direk sildim tarama yapıp çıkan virüsleri karantinaya al yapmışım yanlışlıkla silmeye çalışıyorum olmuyor. herneyse
bugün discord hesabımdan arkadaşlarıma mesaj gitmeye başladı ücretsiz discord nitro linki diye arkadaşlarımdan biri ona tıklamış şuan steam hesabı çalındı ve bende kendi discord hesabımı silmek zorunda kaldım sizce ne yapayım başka yapmam gerekecek bir şey varmı . alta virüs ile alakalı görseli attım yardımcı olursanız sevinirim
bugün discord hesabımdan arkadaşlarıma mesaj gitmeye başladı ücretsiz discord nitro linki diye arkadaşlarımdan biri ona tıklamış şuan steam hesabı çalındı ve bende kendi discord hesabımı silmek zorunda kaldım sizce ne yapayım başka yapmam gerekecek bir şey varmı . alta virüs ile alakalı görseli attım yardımcı olursanız sevinirim