Neler Yeni

Steam hesabı gift verme vadiyle çalındı nasıl geri alabilirim ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Steam desteğe başvur ve mailine gelen faturaları ilet. Tabi eğer oyun satın aldıysan.

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 tl lik oyun vardı steam destek videosu varmı izleyip yapabileceğim

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
yav kardeşim şu steam gift şeylerine tıklayacak kadar nasıl hala sazan oluyorsunuz linkler bile steam in kendi sayfasının değil düzgünce baktığında anlaşılıyor

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok knk vallahi bi kaç kere salladım yanlış şifre dedi bende heralde o zaman gerçektir dedim girdimle hesabın gitmesi bir oldu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
gift linki attı tıkladım bilgileri girdim hesabım gitti geri nasıl alabilirim ( e postayı değiştirdi )
Cidden 2024'te yaşıyoruz ve buna rağmen Fishing'e mi düşüyorsunuz?🤔(ülken'nin gekismenesinin 2'ci Sebebi cidden sizin gibiler)

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kadir
desteğe yaz da nasıl oltalanabilirsin bu yöntemle

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
yok knk vallahi bi kaç kere salladım yanlış şifre dedi bende heralde o zaman gerçektir dedim girdimle hesabın gitmesi bir oldu
Normal şifrene yanlış demesi çünkü Steam'e giriş yapıyoreun zaten orda daha doğrusu giriş talebi yolluyorsun eğer doğruysa seni Steam'e in kendi sitesine yönlendiriyor yada Hata diye bir mesaj veriyor ve arka planda girdiğin bilgileri Sana linki atan kişinin oluşturduğu text dosyasına kaydediyor yada otomasyona bağladıysa oto değiştiriyor bot

Çözüm: Steam Desteğe yaz En son aldığın oyunu soruyorlar /en son satım alım yaptığın kartın son 4 hanesini soruyolar ve galiba 2-3 soru daha soruyolardı sonra Hesabını geri veriyolar

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Normal şifrene yanlış demesi çünkü Steam'e giriş yapıyoreun zaten orda daha doğrusu giriş talebi yolluyorsun eğer doğruysa seni Steam'e in kendi sitesine yönlendiriyor yada Hata diye bir mesaj veriyor ve arka planda girdiğin bilgileri Sana linki atan kişinin oluşturduğu text dosyasına kaydediyor yada otomasyona bağladıysa oto değiştiriyor bot

Çözüm: Steam Desteğe yaz En son aldığın oyunu soruyorlar /en son satım alım yaptığın kartın son 4 hanesini soruyolar ve galiba 2-3 soru daha soruyolardı sonra Hesabını geri veriyolar
gömsende eyw ciğerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yaz verdikleri yönergeye göre bilgileri doldur hesabı geri verirler
knk öyle bi seçenek yokki
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yaz da nasıl oltalanabilirsin bu yöntemle
gözümü para bürdü 50 dolar azmıkim olsa aynısını yapardı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
gömsende eyw ciğerim
Ya Tamam'da 15 Yaşındaki küçük kardeşim bile bunlara inanmıyor Sen nasıl kandın Sorun orda Hayır PP'ye hiç baktın mı mesela??

Mesela Bana Rus Sexy Kadın profil Fotoğrafı Koymuş Ama aslen Hindistan'da dolandırıcı bir grupta çalışan Biri yollamıştı en son baktığımda 😁

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Koray Yıldız
Hindistan komple haritadan silinse üzülmem; herifler sokağa sıçıyor, fareye tapıyor, erkek erkeğe sevişiyor, her kadına tecavüze kalkışıyor...
yivrenççççler

Top Bottom