Cidden 2024'te yaşıyoruz ve buna rağmen Fishing'e mi düşüyorsunuz?(ülken'nin gekismenesinin 2'ci Sebebi cidden sizin gibiler)gift linki attı tıkladım bilgileri girdim hesabım gitti geri nasıl alabilirim ( e postayı değiştirdi )
Normal şifrene yanlış demesi çünkü Steam'e giriş yapıyoreun zaten orda daha doğrusu giriş talebi yolluyorsun eğer doğruysa seni Steam'e in kendi sitesine yönlendiriyor yada Hata diye bir mesaj veriyor ve arka planda girdiğin bilgileri Sana linki atan kişinin oluşturduğu text dosyasına kaydediyor yada otomasyona bağladıysa oto değiştiriyor botyok knk vallahi bi kaç kere salladım yanlış şifre dedi bende heralde o zaman gerçektir dedim girdimle hesabın gitmesi bir oldu
desteğe yaz verdikleri yönergeye göre bilgileri doldur hesabı geri verirlergift linki attı tıkladım bilgileri girdim hesabım gitti geri nasıl alabilirim ( e postayı değiştirdi )
gömsende eyw ciğerimNormal şifrene yanlış demesi çünkü Steam'e giriş yapıyoreun zaten orda daha doğrusu giriş talebi yolluyorsun eğer doğruysa seni Steam'e in kendi sitesine yönlendiriyor yada Hata diye bir mesaj veriyor ve arka planda girdiğin bilgileri Sana linki atan kişinin oluşturduğu text dosyasına kaydediyor yada otomasyona bağladıysa oto değiştiriyor bot
Çözüm: Steam Desteğe yaz En son aldığın oyunu soruyorlar /en son satım alım yaptığın kartın son 4 hanesini soruyolar ve galiba 2-3 soru daha soruyolardı sonra Hesabını geri veriyolar
knk öyle bi seçenek yokkidesteğe yaz verdikleri yönergeye göre bilgileri doldur hesabı geri verirler
gözümü para bürdü 50 dolar azmıkim olsa aynısını yapardıdesteğe yaz da nasıl oltalanabilirsin bu yöntemle
Ya Tamam'da 15 Yaşındaki küçük kardeşim bile bunlara inanmıyor Sen nasıl kandın Sorun orda Hayır PP'ye hiç baktın mı mesela??gömsende eyw ciğerim