dursunsahin
80+
az önce çalındı lütfen yardım edin
Guard var miydoaz önce çalındı lütfen yardım edin
Steam içinden alım yaptın mı cs skini gibi. Eğer yaptıysan onun bildirimi e postana gelir onların ssini alıp steam desteğe yaz 1-2 güne geri alıyorsun hesabınıaz önce çalındı lütfen yardım edin
o nekiGuard var miydo
e postayı değiştirmiş çalan kişiŞifre unuttum de sifirla burda napiyon
cs ile alakalı değil durduk yere çalındıSteam içinden alım yaptın mı cs skini gibi. Eğer yaptıysan onun bildirimi e postana gelir onların ssini alıp steam desteğe yaz 1-2 güne geri alıyorsun hesabını
yazdım kabul etmiyosteam desteğe yaz. alım yaptığın kart bilgilerinin bir kısmını isterler muhtemelen onları verdikten sonra alırsın hesabını
e posta değiştirmiş ise geçmiş olsun mümkün değilo neki
Mesaj otomatik birleştirildi:
e postayı değiştirmiş çalan kişi
cs ile alakalı değil durduk yere çalındı
yazdım kabul etmiyo
ulan tüh ya gta 4 vardıe posta değiştirmiş ise geçmiş olsun mümkün değil
Ben son anda kurtarmıştım. Biri girip garip bir oyun oynuyordu. Kesinlikle arkadaş olarakta bilseniz tanımadığınız kimsenin attığı cs bet sitesine giriş yapmayı denemeyin XDaz önce çalındı lütfen yardım edin
zaten bütün çalınnan hesapların e postası değiştiriliyo alanlar nasıl alıyoe posta değiştirmiş ise geçmiş olsun mümkün değil
benimki de çalınmıştı bir siteye bilgilerini girmiştim steamın kendi sitesi sanıp e-posta felan değişmiş adam sonrasında steam destekle iletişime geçtim birkaç gün içerisinde hesabımı geri almıştımaz önce çalındı lütfen yardım edin
Mümkün desteğe ticket atarak yapabilir eski satın alımları da varsa zaten sonrası kolaye posta değiştirmiş ise geçmiş olsun mümkün değil
ya cs bet sitesine girmedim durduk yere olduBen son anda kurtarmıştım. Biri girip garip bir oyun oynuyordu. Kesinlikle arkadaş olarakta bilseniz tanımadığınız kimsenin attığı cs bet sitesine giriş yapmayı denemeyin XD