Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı!

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Hocam Epic hesabı nasıl Steam'e bağlıyon tam tersi olmasın Steam Epic gamese bağlı olmasın?
epic hesabını steame bağlamak için browserdan epic gamesin sitesine girmen gerekiyor oradan bağlantılardan mıydı neydi tam hatırlamıyorum, oradan xbox , ps, steam gibi platformlar yer alıyor onları bağlarsanız zaten hesap çalındığı taktirde bunlardan birini kullanarak epic hesabına giriş yapabiliyorsunuz benim epic hesabı çalındı ve ben steam veya facebook ile giriş yapmıştım sanırım sonra o şekilde hesabın mailinin vs değiştiğini gördüm 2 faktörlü doğrulama olmasına rağmen. Maile gelen kodu çöp kutusuna taşımışlar görmeyim fark etmeyim diye birde bunlar bir kaç saatte oluyor düşün pc kapalıyken adamlar erişmiş direk bilgisayara. O yüzden gece yatarken mutlaka LAN veya WİFİ bağlantısını kesip yatın eğer bunu yaparsanız virüs varsa pc de bağlantıları olmuyor kesiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler
Hesap çalınma durumlarına dediğim gibi istedikleri bilgileri verebilirsen yardımcı oluyorlar. E postası ve şifresi bir anda değiştirilen hesabın çalınmış olabileceği tespit edilmeyecek bir şey mi sence?
Genelde YouTube'da da aynı şekil işliyor "Suç Linke Dokunanındır." diye bence pek bir şey yapamayabilirler hatta şuan hesabı çalan zaten bilgileri full değiştirip üstüne benim hesabımı ele geçirmeye çalışıyorlar diye desteğe de söyleyebilir ama bence kart bilgilerini ve son aldığı oyunu söylenirse diğer kullanıcıyıda teyit ettikten sonra verme ihtimalleri var.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
arkadaşlar bu aralar whatsap numaralarınıda kopyalıyorlar sonra borç para istiyorlar haberiniz olsun, sanki arkadaşınız tanıdığınız biriymiş gibi dikkat edin bu şekilde arkadaşınız size ulaşıp işte şu kadar saatim var hesaptan para çekemiyorum vs deyip sizden başka hesaba para attırıyorlar sonra attığınız zaman engelleniyorsunuz direkt.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Mehmetcan İvrendi
Phishing e de gelmezsiniz hocam neyse sen bana bi atsana şu linki adama bi 1 milyon veri atalım dc : aslakgame
hocam muhakkak linki alıyım uyuz edeyim kendini hacker sanan bebe yi bulaşmicağını anlasın
HAJSJEBSJSJNSJSJSKSJS

Hocam onlar zaten Gelende %95 Hintli %5'i de Rus oluyor türkler yapmıyor bunu genelde

Ayrıca merakımdan soruyorum link ile nasıl veri yollayacaksınoz yanlış anlamayın ama bu işleri bilen biri olarak bana Mantıksız geldi ❓

Yani kb ama biraz Atıyosrsunuz gibi geldi ama dediğim gibi belki benim aklıma gelmemiştir nasıl yapılacağı açıklarsanız sevinirim

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Ryzen
al rahatla steam destek başvur

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    272.8 KB · Hit: 3

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Mehmetcan İvrendi
arkadaşlar bu aralar whatsap numaralarınıda kopyalıyorlar sonra borç para istiyorlar haberiniz olsun, sanki arkadaşınız tanıdığınız biriymiş gibi dikkat edin bu şekilde arkadaşınız size ulaşıp işte şu kadar saatim var hesaptan para çekemiyorum vs deyip sizden başka hesaba para attırıyorlar sonra attığınız zaman engelleniyorsunuz direkt.
Arkadaşları boş ver direkt resmi hesapmış gibi'de yazabiliyorlar hatta adamın biri bu şekilde 250 bitcoin mi ne kaybetmişti tam hatırlamıyorum kaç adet ama baya fazlaydı hayır adam bu kadar kolay şeye nasıl kandı o ayrı mesele😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

epic hesabını steame bağlamak için browserdan epic gamesin sitesine girmen gerekiyor oradan bağlantılardan mıydı neydi tam hatırlamıyorum, oradan xbox , ps, steam gibi platformlar yer alıyor onları bağlarsanız zaten hesap çalındığı taktirde bunlardan birini kullanarak epic hesabına giriş yapabiliyorsunuz benim epic hesabı çalındı ve ben steam veya facebook ile giriş yapmıştım sanırım sonra o şekilde hesabın mailinin vs değiştiğini gördüm 2 faktörlü doğrulama olmasına rağmen. Maile gelen kodu çöp kutusuna taşımışlar görmeyim fark etmeyim diye birde bunlar bir kaç saatte oluyor düşün pc kapalıyken adamlar erişmiş direk bilgisayara. O yüzden gece yatarken mutlaka LAN veya WİFİ bağlantısını kesip yatın eğer bunu yaparsanız virüs varsa pc de bağlantıları olmuyor kesiliyor.
Muhtemelen Daha acamiler Artık bu tarz bellirli islemlerde Bilgisayardan manuel olarak yapılmıyor daha çok bot kuruluyor Yani direk bir dosya atıp çalıstırıyoruz ve bir dakika'dan az sürede Hesabı çalabiliyor yani sadece işlem sırasını belirtmeniz kodlamanız lazım bota

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aslak
HAJSJEBSJSJNSJSJSKSJS

Hocam onlar zaten Gelende %95 Hintli %5'i de Rus oluyor türkler yapmıyor bunu genelde

Ayrıca merakımdan soruyorum link ile nasıl veri yollayacaksınoz yanlış anlamayın ama bu işleri bilen biri olarak bana Mantıksız geldi ❓

Yani kb ama biraz Atıyosrsunuz gibi geldi ama dediğim gibi belki benim aklıma gelmemiştir nasıl yapılacağı açıklarsanız sevinirim
hocam bunlar basic Phishing ler oluyor genelde domain bile almayan kişiler ve genelde kendi pc lerinde sanal sunucularında (kali linux gibi) çalıştıran kişiler burada veriden bahsettiğim şey sahte numara harf vb. paketleri saldırgana gönderiyoruz sahte veri olarak bu sayede saldırganın sanal sunucusuna bazı programlar txt olarak bazıları direk konsol a log tutarlar burada sahte loglar olduğundan saldırganın gerçek veri ile sahte veriyi ayır edememesi sağlanır en kötü ihtimalle saldırganın tool u yeniden çalıştırması gerekir ayrıca bir saldırganın rus hint li olması birşeyi değiştirmiyo saldırganlara herhangi bir ceza olmadığından ancak böyle bir caydırıcı yöntem kullanıyorlar genelde ayrıca bakınız bir short da kısaca bunu belirtmişler bu sadece örnektir : video ayrıca zaten tam bu işler için tool lar geliştiriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ama ancak olmadı.Hesabin e postası ve şifresi değişmiş desteğe yazdım başka ne yapılabilirim birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.
hocam dc den bana o linki atarmısınız rica etsem saldırganı uyuz edicem lütfen dc : aslakgame

Son düzenleme:
Top Bottom