Neler Yeni

Steam hesabım çalındı !!!!!

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ins jq.mert süreç hakkında yardım istersen (steam destek dönüş yapar falan ulaş yardımcı olurum) iyi geceler ticketi bekle

Abdullah1

80+ Bronze

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
steam destek mesaj yazdın ya onu diyorum geri dönüş yaptıklarında bu konuyu hortlat ve etiketle beni veya instadan yaz yardımcı olurum diyorum

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
İp adresinden verilere erişebileceğini sanmam, pcsinde virüs felan olabilir.
İnternette önceden rastladığım videolarda oyunda küfür eden çocuklara dersini vermek adına ip adresinden bilgisayarına bağlanıyordu bir kişi. Kontrol altına alıyordu yani. Bu da o şekilde bir sızıntı olabilir diye tahmin ediyorum fakat o videolara ne kadar güvenilir orası tartışılır. Yazılım dünyası çok geniş bir yer. Her an bir açığını yakalayıp erişmiş olabilirler.
Uzun lafın kısası şunu da belirteyim. İp adresi ile kullandığı cihazları öğrenerek karşı tarafın içeri sızma işini kolaylaştırır.

Abdullah1

80+ Bronze
steam destek mesaj yazdın ya onu diyorum geri dönüş yaptıklarında bu konuyu hortlat ve etiketle beni veya instadan yaz yardımcı olurum diyorum
Hocam instadan takip istegi yolladım

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bu eposta hesabın patladığını gösteriyor, eğer çalan kişi bu işte profosyonelse farklı email hesaplarına aktaracaktır.
Şimdi size yapmanız gereken belli şeyleri söyleyeceğim bu söylediklerimi yapmazsanız hesabınız sonsuza kadar gider.
1. Kuzeninizin veya bir tanıdığınızın bilgisayarından (başka hesap ile) çalınan hesabınızın profiline girin ve Steam İD'sini kopyalayıp güvenli bir yerde saklayın.
Hesabı çalan kişi kullanıcı adını değiştirse bile hesabın İD'si değişmez böylelikle hesaba sürekli ulaşımınız olur.
Steam desteğe mail atarken çalınan hesabınızın İD'sini ve Steam profil url'sini maile ekleyin.
Steam destek sizden hesabın gerçek sahibinin siz olduğunuzu kanıtlamanızı isteyecektir. Genellikle dıdısının dıdısına kadar en diplerden soru sorarlar fakat unutmayın bu sorulara cevap vermeniz mecburidir.
Bu sorulara birkaç tane örnek vereyim: hesabınıza ilk yükleme yaptığınızda kaç tl yaptınız, hesabınızda ilk aldığınız oyun neydi... Gibi sorular sorabilirler.

Abdullah1

80+ Bronze
Bu eposta hesabın patladığını gösteriyor, eğer çalan kişi bu işte profosyonelse farklı email hesaplarına aktaracaktır.
Şimdi size yapmanız gereken belli şeyleri söyleyeceğim bu söylediklerimi yapmazsanız hesabınız sonsuza kadar gider.
1. Kuzeninizin veya bir tanıdığınızın bilgisayarından (başka hesap ile) çalınan hesabınızın profiline girin ve Steam İD'sini kopyalayıp güvenli bir yerde saklayın.
Hesabı çalan kişi kullanıcı adını değiştirse bile hesabın İD'si değişmez böylelikle hesaba sürekli ulaşımınız olur.
Steam desteğe mail atarken çalınan hesabınızın İD'sini ve Steam profil url'sini maile ekleyin.
Steam destek sizden hesabın gerçek sahibinin siz olduğunuzu kanıtlamanızı isteyecektir. Genellikle dıdısının dıdısına kadar en diplerden soru sorarlar fakat unutmayın bu sorulara cevap vermeniz mecburidir.
Bu sorulara birkaç tane örnek vereyim: hesabınıza ilk yükleme yaptığınızda kaç TL yaptınız, hesabınızda ilk aldığınız oyun neydi... Gibi sorular sorabilirler.
Hocam ilk hangi oyun falan ne aldıgımı hatırlamıyorum ama satın aldığım oyunları biliyorum bu işe yararmı ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam ilk hangi oyun falan ne aldıgımı hatırlamıyorum ama satın aldığım oyunları biliyorum bu işe yararmı ?
Destek ekibinin hangi soruları soracağını bilemeyiz ben sadece örnek verdim. Birde eğer yardımcı olabildiysem yukarıdaki yazımı rapor et tuşuna basarak en iyi cevap olarak rapor edersen beni ödüllendirmiş olursun.

Abdullah1

80+ Bronze
tekbihangiları soracağını bilemeyiz ben sadece örnek verdim. Birde eğer yardımcı olabildiysem yukarıdaki yazımı rapor et tuşuna basarak en iyi cevap
Verdiler hocam hesabı yardımınız için çok teşekkür ederim öbür arkadaşlarada çok teşekkür ederim

whoamii

80+ Silver
Verdiler hocam hesabı yardımınız için çok teşekkür ederim öbür arkadaşlarada çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun umarım bir daha yaşamazsın. İki ay önce falan benimki de çalındı geri alamadım, destek talebim bile duruyor daha yanıt gelmedi :D

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Hesabın sana ait olduğunu gösteren kanıtları at hesabın 2gün civarı içerisinde geri veriliyor umarım sıkıntısı olmadan geri alırsın.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hocam nasıl çalabiliyor pc de virüs falanda yok nasıl olur ya anlamıyorum nerden geldi bunlar
İlla ki virüs falan olması gerekmiyor. Belki birisine şifreni vermişsindir. Yada kolay bir şifreyse deneyerek bulmuştur. Zaten şifren değiştiğinde steam otomatik masaüstüne atıyor.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
feyz alın steam guard kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,088
Üyeler
161,392