- Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında benim amacım arkadaşım tecrübesizdi ben gireyim nolur nolmaz dedim ava atlayan sazan ben oldumHocam hiç düşünmediniz mi neden bedavaya skin veriliyor diye sorgulasanız bunların hiç biri olmazdı bence
aslında benim amacım arkadaşım tecrübesizdi ben gireyim nolur nolmaz dedim ava atlayan sazan ben oldumHocam hiç düşünmediniz mi neden bedavaya skin veriliyor diye sorgulasanız bunların hiç biri olmazdı bence
normal e postanda herhangi bir fatura duruyorsa steam destekle iletişime geçip hesabı geri alabilirsniArkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
aslında benim amacım arkadaşım tecrübesizdi ben gireyim nolur nolmaz dedim ava atlayan sazan ben oldum
Steam den oyun alışverişi yaptıysan steam destek ile iletişime geç 2-3 gün içinde hesabını alırsın. Steamde alışveriş yapınca alışveriş kodu mailine gelmiş olmalı onun ile çok basit alabiliyosun.Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
bilader napim diycem laf yicem napabilirim gram umrumdada değil yani ne yüzümü gördün ne beni tanıyosun utanılacak birşeyde yokBilader yanlış anlama gücenmede senin şu yaptığını ben yapsam hesabım gitse utancıma şuraya gelip de konu açmam.
Abiciğim gidip adamlara kendi elinle hesabı vermişsin bilinçli bir şekilde. Sonra gelmişsin konu açmışsın hesabım çalındı.bilader napim diycem laf yicem napabilirim gram umrumdada değil yani ne yüzümü gördün ne beni tanıyosun utanılacak birşeyde yok
Yapacağın tek şey daha önce satın aldığın oyun faturasını steam desteğe atıp kendini kanıtlayıp beklemek geri dönüş çok uzun süreceğini sanmam birkaç güne dönerler.Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
Ya istersem altın tepsiyle gider sunarım bana çözüm vermeyeceksen daha niye yazıyorsun?Abiciğim gidip adamlara kendi elinle hesabı vermişsin bilinçli bir şekilde. Sonra gelmişsin konu açmışsın hesabım çalındı.
Altın tepside sunacaksan neden çözüm üretelim ?Ya istersem altın tepsiyle gider sunarım bana çözüm vermeyeceksen daha niye yazıyorsun?
Boşu kes devam et birader. Herkese açık bir platformda eleştirmek herkesin hakkı.Ya istersem altın tepsiyle gider sunarım bana çözüm vermeyeceksen daha niye yazıyorsun?
ben buraya çözüm için yazıyorum yardım istiyorum eleştiri değilBoşu kes devam et birader. Herkese açık bir platformda eleştirmek herkesin hakkı.