Steam Hesabım Çalındı

Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
normal e postanda herhangi bir fatura duruyorsa steam destekle iletişime geçip hesabı geri alabilirsni

aslında benim amacım arkadaşım tecrübesizdi ben gireyim nolur nolmaz dedim ava atlayan sazan ben oldum

Kurunun yanında yaşta yanar öyle bilmediğiniz linklere yada sizin oyundan bir şey kazandığınıza dair bir şeyler yazarlar ise muhatap olmayın engeli basın geçin

Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
Steam den oyun alışverişi yaptıysan steam destek ile iletişime geç 2-3 gün içinde hesabını alırsın. Steamde alışveriş yapınca alışveriş kodu mailine gelmiş olmalı onun ile çok basit alabiliyosun.

Bilader yanlış anlama gücenmede senin şu yaptığını ben yapsam hesabım gitse utancıma şuraya gelip de konu açmam.

Ooo beleş dedin tabi.

Yapacağın tek şey daha önce satın aldığın oyun faturasını steam desteğe atıp kendini kanıtlayıp beklemek geri dönüş çok uzun süreceğini sanmam birkaç güne dönerler.

Ya istersem altın tepsiyle gider sunarım bana çözüm vermeyeceksen daha niye yazıyorsun?
Boşu kes devam et birader. Herkese açık bir platformda eleştirmek herkesin hakkı.

Geri