Neler Yeni

STEAM Hesabım Çalındı

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Steam hesabım çalındı hesapta 42 TL vardı gmail tel no felanda silmişler oyunlar flean vardı kurtarma attım hesaba gmailime en kısa zamanda size ulaşacağız dedi tahminen ne zaman açılır ?

şahin doğan

80+ Platinum
1-2 günde destek sorunu çözer.

şahin doğan

80+ Platinum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Steam hesabım çalındı hesapta 42 TL vardı gmail tel no felanda silmişler oyunlar flean vardı kurtarma attım hesaba gmailime en kısa zamanda size ulaşacağız dedi tahminen ne zaman açılır ?
şöyle söylim hesabı çok rahat şekilde kesin alırsınız 48 saat içinde dönerler yoğunlardır şuan oyun alırken ki kredi kartı nızın son 3 yada 4 hanesini isterler verdiğiniz an hesabınız geri size mailden iletilir hemen steam guard kurun

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Bugün yarın açılır. Zaten çok girilen ip ve mac adreslerine de bakıyorlar. Hesabı geri alamaman mümkün değil. Hesabını geri alacaksın fakat steam'den güzel bir fırça yiyeceksin.

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Aynen dün akşam daha call of duty aldı kendine bide forza 4 120 TL bayıldı :D
Babanızın fırçası biraz daha şiddetli olacak anlaşılan. Bir şekilde bilgisayarı bozun veya virüs girdi gibisinden oyalayın :D

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Babanızın fırçası biraz daha şiddetli olacak anlaşılan. Bir şekilde bilgisayarı bozun veya virüs girdi gibisinden oyalayın :D
RTX 3050 var pcde bide yeni aldık PCyı 2 ay olmadı o zaman daha fena yakar :D

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu arada nasıl çaldırdınız ?

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Bu arada nasıl çaldırdınız ?
Lootrun diye bir takas sitesinden sakın girmeyin diye ismini söylüyorum orda bir hediye kodum vardı takas talep edip hesabımı girdiğimde gitti biraz acemilik oldu :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
Top Bottom