Neler Yeni

Steam hesabım güvende değil

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Selamlar Azerbaycan'dan bir arkadaşıma Steam hesabımı vermiştim hesap oldukça değerli bir de VPN kullanıyor kendi sunucusu var bende geri aldım şifreyi değiştirdim aygıtları sildim ama yine arkadaşım şu anda hala hesabımda takılabiliyor hesabım hiçbir şekilde ondan gitmiyor ama cihazlardada gözükmüyor hesapta olduğunu kanıtlıyacak nitelikte görseller attı gerçekten hesapta şu an açıkçası tedirgin oldum bu bir açık mı yoksa bir numarası vs var mı VPN'den dolayı gitmiyor olabilir mi? Desteğe yazdım cevap bekliyorum.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Selamlar Azerbaycan'dan bir arkadaşıma Steam hesabımı vermiştim hesap oldukça değerli bir de VPN kullanıyor kendi sunucusu var bende geri aldım şifreyi değiştirdim aygıtları sildim ama yine arkadaşım şu anda hala hesabımda takılabiliyor hesabım hiçbir şekilde ondan gitmiyor ama cihazlardada gözükmüyor hesapta olduğunu kanıtlıyacak nitelikte görseller attı gerçekten hesapta şu an açıkçası tedirgin oldum bu bir açık mı yoksa bir numarası vs var mı VPN'den dolayı gitmiyor olabilir mi? Desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Steam ile iletişime geç bu bilgisayardan cihaz ismini at bu cihazım haricinde tüm girişleri kapatırmısınız diye sonra steam guard kur ve şifreni değiş

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
Çerezlerden loginid yi çalmıştır kendi erişiminide kaldırıp yeniden girmen gerek

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaldıramadıysan desteğe yaz tüm hesaplardan çıkış yapıp sanada yeni parola veriyorlar
hocam zaten qr kodla giriş yaptırdım arkadaşa şifre fln vermedim zaten şifreyide değiştirdim 2 gün önce unuttuğum için

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
pc de virüs olma ihtimali var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şifre değiştirince zaten bütün aygıtlardan çıkış yapar. Hala devam ediyorsa telefonda yada bilgisayarda erişim vardır

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
api key vs varsa silin

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Sanırım ağır trollendim fotoğrafı detaylı inceleyin arkadaşlar.
Bana attığı fotoğraf.

Ekler

• rn_image_picker_lib_temp_92923846-59b5-477f-a767-17fe699d8066.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_92923846-59b5-477f-a767-17fe699d8066.jpg
    2.1 MB · Hit: 11
Top Bottom