Steam hesabım kaç TL eder ?

Witcher 3 illaki almayan vardır ve steam fanboyları gidip o parayı verir epicten ucuza alacağına. Cod olayını bilmiyordum warzoneymiş o. O yüzden sadece csgo ve witcher yüzünden max 200 eder diyorum. Kibar olsaydın da düzgünce açıklasaydın konu böyle saçma şekilde uzamazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warzoneymiş ben de mw2 sanmıştım
ha tamamdir bende ikinci el mw2 hesap ariyorum 150 deyince sasirdim

Gamesatista 105 TL'ye 4 madalyali hesaplar var suanda. Witcher 3 yıllarca 10 tlden satıldıktan sonra fiyatı henüz artmisken bu fiyattan hesaplamanin mantigi yok
Link atar mısın o hesabı. Şimdi baktım gamesatışta en ucuz prime hesap 200tl

Hatta o da rozetsiz

Gamesatista 105 TL'ye 4 madalyali hesaplar var suanda. Witcher 3 yıllarca 10 tlden satıldıktan sonra fiyatı henüz artmisken bu fiyattan hesaplamanin mantigi yok
105tl dediğin hesabı da buldum vac ban var onda

cs den dolayı taş çatlasın 250 tl

Hocam ben az önce 250 filan diye düşünüyodum bi an kafama dank etti lan zaten seçkin alinca 10-15 maça parasini çıkariyosun illaki item düşüyor ne 250-300 ü 150 falan bu hesap hemde max 150

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Hocam ben az önce 250 filan diye düşünüyodum bi an kafama dank etti lan zaten seçkin alinca 10-15 maça parasini çıkariyosun illaki item düşüyor ne 250-300 ü 150 falan bu hesap hemde max 150
kesinlikle katılıyorum her yeni kasa gelince afk bırakıyorum en son çıkandan 3 tane düşürdüm 1 tanesi 90 liradan 1 tanesi 60 1 tanesi 50 liradan satıldı kesintiyle beraber nerdeyse kendi parasını çıkardı zaten gidipte hile açılmış olabilecek yada geri alınabilecek hesaba 150 lira olsa da vermem hatta

kesinlikle katılıyorum her yeni kasa gelince afk bırakıyorum en son çıkandan 3 tane düşürdüm 1 tanesi 90 liradan 1 tanesi 60 1 tanesi 50 liradan satıldı kesintiyle beraber nerdeyse kendi parasını çıkardı zaten gidipte hile açılmış olabilecek yada geri alınabilecek hesaba 150 lira olsa da vermem hatta
Bu adam ben

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Geri