NoWa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 204
steamdb.info
10 dolara ne dersinCs seçkin vardır ban yoktur![]()
Steam Community :: Nowa
steamcommunity.com
Hocam 215 dolar diyor gider mi o fiyata ya![]()
Steam Calculator and SteamID Finder
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.steamdb.info
Steam hesap alım satımdan hiç bir tecrübem yok ama 200 dolara satamazsın yüksek ihtimal.Online oyun hesapları iyi para ediyorHocam 215 dolar diyor gider mi o fiyata ya
Sadece online oyunlar para sayılır diğerlerini saymana bile gerek yok Steam hesapları zaten fazla etmiyor seçkin falan etki eder biraz ama 200 dolara kesinlikle gitmez
3-4KCs seçkin vardır ban yoktur![]()
Steam Community :: Nowa
steamcommunity.com
Hocam ben şöyle diyim steamde hikayeli oyunları değere katmayı mantıklı bulamıyorum çünkü hem crack hem paylaşımlı oynayabiliyorsun kaliteli online oyunların varsa sağlam edebilir bakmadım ama eve geçince bakayım 5 dolar arti yarım ekmek dönere ne dersin?![]()
Steam Community :: zPas✞wL
My Steam ain’t got a crown, but I move like it’s royalty. Inspired by Kung Fu Kenny himself. Ain’t no one realer, just real recognize real.steamcommunity.com
Benim ki kaça gider peki hocam sadece meraktan soruyorum satmak gibi bir niyetim yok hesabı para buldukça dolduracağım doldurdukça çocuklarıma oradan torunlarıma oradan onların çocuklarına miras olarak bırakmak istiyorum şuan elimde olan en değerli şeyim Steam hesabımdır kesinlikle
Bende öyle düşünüyorum max 4k eder diye düşünüyorumSadece online oyunlar para sayılır diğerlerini saymana bile gerek yok Steam hesapları zaten fazla etmiyor seçkin falan etki eder biraz ama 200 dolara kesinlikle gitmez
Hocam ben şöyle diyim steamde hikayeli oyunları değere katmayı mantıklı bulamıyorum çünkü hem crack hem paylaşımlı oynayabiliyorsun kaliteli online oyunların varsa sağlam edebilir bakmadım ama eve geçince bakayım 5 dolar arti yarım ekmek dönere ne dersin?