Neler Yeni

Steam hesabıma çinden giriş yapıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Father
Resimde gördüğünüz gibi şu an giriş talebi geldi bu neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti hiçbir şey indirmiyor tiklamiyorum da hesabın şifreyi değiştirdim de çerezleri mi almışlar ne yapmışlar hesabım geforce now da giriliydi acaba ondan dolayı mı böyle bir şey oldu

Ekler

• Screenshot_20250312-153437_Steam.jpg
    Screenshot_20250312-153437_Steam.jpg
    209.7 KB · Hit: 47

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
Volkan
Resimde gördüğünüz gibi şu an giriş talebi geldi bu neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti hiçbir şey indirmiyor tiklamiyorum da hesabın şifreyi değiştirdim de çerezleri mi almışlar ne yapmışlar hesabım geforce now da giriliydi acaba ondan dolayı mı böyle bir şey oldu
REDDET VE STEAM e yaz

quartle

80+ Gold
api keyi kontrol et
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada bir şey varsa sil direk

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Father
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
Volkan
Steama ne yazmam gerek ?

Baktım daha önce hiç api key oluşturmamışım
hesabıma izinsiz giriş oldu diye yaz bilgi değiştirmek için yanılmıyorsam link gibi bir şey atıyorlardı garanti olsun

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
efe araci
reddet steam desteğe yaz ve şifre değiş.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EnsarTelli
hocam ben izin vermiştim hesaba girdirdim adam 50 dolarlık oyun aldı aldıktan sonra hesaptan çıkarttım şifreyi falan değiştirdim
oyunlarıda iade ettim miss
+50 dolar kar

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Father
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey nasıl olabilir arkadaşlar telefonum temiz o zaman değil mi telefonum da da sıkıntı olsa giriş yapabilirlerdi

quartle

80+ Gold
steamde bağlı kredi kartı vs varsa da sil

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Father
Arkadaşlar şimdi bu bilgilere nereden erisebilirler Chrome eklentisinden mi? Keylogger mi bir tahmini olan var mı bilgisayara hiçbir şey indirmedim korsan oyun dahi yok eklenti olarak bir de idm ile ad block var aklım almıyor nereden erişim sağlamış olabilirler steam hesabımı sadece geforce nowa bağlamıştım hesaba giriş geçmişine baktım hiç benden başka giren de yok ama giriş taleplerini göstermiyor sanırsam yorumu tahmini olan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Father
kaspersky premium ile bilgisayarı tarattım bir sorun bulamadı anlamıyorum sizce kesin olarak bilgilerim ellerine geçmiş midir ?

Ekler

• dd333.PNG
    dd333.PNG
    83.6 KB · Hit: 3

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,291
İsim
Hacı
Virüs taraması yap, Mallwarebytes ile.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Cahit Emin
reddetip api kontrol et

Top Bottom