Neler Yeni

Steam hesabıma giremiyorum nasıl kanıtlayabilirim

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler yedek steam hesabım vardı cs fln vardı ücretli olunca oynasın diye kuzenime verdim 1yıl fln oldu bugün yazdı bilgisayarı formatladım hesaptan çıktı kod gelmesi lazım diye kod bana gelmedi olay

steam guard kodu 8,9 ay önce normalde bende olan telefonda gözükmüyordu bende heralde o kendi üstüne fln aldı diye sormamıştım ama bugün o ben birsey yapmadım senin bilgilerin giriliydi abi dedi numara tr numarası telefonda iphone 8 den girilmiş gözüküyor ama kim olduğunu bilmiyorum

guard kodunu kaldırmam için benden ilk basta verdigi kodu istiyor o yok ve yedek hesap oldugu için doğrulama bilgilerini de verebileceğimi sanmıyorum nasıl girebilirim
maili bende ve şuan hesabı kilitletirdim ama benden bilgiler isteyecektir ve onları vermem en son 2,3 yıl önce birşeyler aldım kredi kartı vb isterse

LoTied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mirac
Steam supporta yazın doğrudan. buralarda boşuna gezmeyin.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam supporta yazın doğrudan. buralarda boşuna gezmeyin.
Belli adımları takip ettim hesabı kilitledi ve bana mail gelecegini yazdi bakalım ne olacak ama hesabın bana ait olduguna dair odeme bilgisi vb isterse biraz zor bulurum gibi ana hesabıma ait olanlar kayıtlıda bunu kaydetmemiştim

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Belli adımları takip ettim hesabı kilitledi ve bana mail gelecegini yazdi bakalım ne olacak ama hesabın bana ait olduguna dair odeme bilgisi vb isterse biraz zor bulurum gibi ana hesabıma ait olanlar kayıtlıda bunu kaydetmemiştim
eğer aldığın oyunların faturasına veya steam key ile etkinleştirdiğin ürün veya key ile para yüklemesi yaptıysan bu keyleri sunarak geri alabilirsin başka türlü hesabı geri vermiyorlar. Ben tüm bilgilerini bildiğim fakat steam guard eski numaramda olduğu için giremediğim hesabı kendim uğraşarak geri almıştım hatta steam desteğe bana yardımcı olmadıkları için biraz sitem ettim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,194
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom