Steam Hesabımda Görünen Oyun Yasaklanması

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
756
Konuyu uzatmayacağım. Sa14k saçma bir sebepten dolayı PUBG'den ban yedim ve bu yüzden kenarda koskoca ''kayıtlarda 1 oyun yasaklanması'' diye gözüküyor. Çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden 1 aydır hesaba elimi bile sürmedim ve Steam'deki hiçbir oyunu oynamadım. Bu yazı hepten böyle mi kalacak yoksa kaldırmanın bir yolu var mı?
Ekran Alıntısı 1.webp

Konuyu uzatmayacağım. Sa14k saçma bir sebepten dolayı PUBG'den ban yedim ve bu yüzden kenarda koskoca ''kayıtlarda 1 oyun yasaklanması'' diye gözüküyor. Çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden 1 aydır hesaba elimi bile sürmedim ve Steam'deki hiçbir oyunu oynamadım. Bu yazı hepten böyle mi kalacak yoksa kaldırmanın bir yolu var mı?
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam o ban nasıl kalksın? haksız ban yediğini düşünüyorsan ancak o şekilde itiraz edersin ve silerler banı.

saçma olan ban nedeni nedir acaba

İtiraz et hocam tek çaren.

kaldırmanın yolu yok. Hak etmişsin ve profilinde ömür boyu gözükecek. DAMGALANMIŞSIN GARDAŞ

saçma olan ban nedeni nedir acaba
4 kişi yakın arkadaşlarla oyuna girdim ve o ara birbirimizi trollüyorduk işte çatışıp nasıl olduysa ban yiyen ben oldum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırmanın yolu yok. Hak etmişsin ve profilinde ömür boyu gözükecek. DAMGALANMIŞSIN GARDAŞ
Sebebi yazıyor altta ne hile yaptım ne de başkasının oyununu sabote ettim

Ekran Resmi 2025-09-23 15.35.57.webp

O sırada benim profil, çokta fifi nolcak

Yok hocam o ban nasıl kalksın? haksız ban yediğini düşünüyorsan ancak o şekilde itiraz edersin ve silerler banı.
Mail ile kendilerine ulaştığımda yasaklamanın kalıcı olmadığını söylediler ama bu yazı ne olur onu bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri