Steam hesabımın değeri nedir?

Hesabımda oldukça fazla oyun var, aşağıya listesini yazıyorum. Hesabımın değeri nedir?

FIFA 19
FIFA 20
FIFA 21
FIFA 22
FIFA 23
FC 24
Call Of Duty Modern Warfare
Call Of Duty Modern Warfare 2
Minecraft Dungeons
Minecraft Story Mode Sezon 1 (Tüm bölümler ve DLC Ler açık)
Minecraft Story Mode Sezon 2 (Tüm bölümler açık)
Age of History 2
Age of History 3
NBA 2K21
NBA 2K22
NBA 2K23
Battlefield 1
Battlefield 4
Battlefield 5
Lego Batman The Video Game
Lego Batman 2 FC Superheroes
Lego Batman 3 Beyond Gotham
Minecraft Legends
Lego 2K Drive
Democracy 3
Democracy 4
GTA 4
GTA 5
Half Life 1
Half Life 2
CS 1.6
Stardew Valley
Terraria
L4D2
Euro Truck Simulator
American Truck Simulator
Apex Legend
CS 2 (Çok oynamadım)
Helldivers 2
Hello Neighbor
Hello Neighbor Bide and Seek
Hello Neighbor 2
Secret Neighbor
Clustertruck
Baldur's Gate 3
Hoi4
Europa Universalis III Complate Edition
Europa Universalis IV
Dota 2
2k

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben zaten hesabımı satmayı düşünmüyorum; merak ettiğim için sordum. İyi günler.

1300/1499 TL eder o da story modelerin hatırına yoksa Steam hesabı almak tehlikeli hem yasal değil hem geri alması çok kolay destekten.

Ekler

• indir (1).webp
    indir (1).webp
    6.3 KB · Hit: 16
Ne zaman aldınız
Sezon 1'i Amazon'dan 25 dolara key olarak almıştım. Sezon 2'yi ise çıktığı zaman Steam üzerinden edinmiştim, sanırım 2018 yılı civarıydı. Daha sonra, Finlandiyalı bir arkadaşın elinde epey bir Season Pass DLC keyi varmış, sağ olsun o da bana verdi. Onu da bu şekilde almış oldum.

Sezon 1'i bir Steam key ile aldım, Sezon 2'yi ise doğrudan Steam'den satın aldım.

Sezon 2'yi 2018'de, Sezon 1'i ise 2024'te aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda oyunu hiç kimse oynamıyor.

Bu arada arkadaşlar, benim bir hesabım daha var ve onda da en az bu kadar oyun bulunuyor. Yani bu hesaplarım tam birer tarihi eser.

Sezon 1'i Amazon'dan 25 dolara key olarak almıştım. Sezon 2'yi ise çıktığı zaman Steam üzerinden edinmiştim, sanırım 2018 yılı civarıydı. Daha sonra, Finlandiyalı bir arkadaşın elinde epey bir Season Pass DLC keyi varmış, sağ olsun o da bana verdi. Onu da bu şekilde almış oldum.

Sezon 1'i bir Steam key ile aldım, Sezon 2'yi ise doğrudan Steam'den satın aldım.

Bu arada arkadaşlar, benim bir hesabım daha var ve onda da en az bu kadar oyun bulunuyor. Yani bu hesaplarım tam birer tarihi eser.
Şuan satılmıyor hiç biryerde galiba yoksa alacağımda

Böyle lisansı teliften dolayı kaldırılan satılmayan oyunları biriktirip saklamak çok iyi fikir satışları da koleksiyon gibi değerli oluyor bende de vardı ama maalesef ben satışa sıcak bakmıyorum.

oyunların çoğu indirim ile alınabiliyor zaten, yani max ederi 750-1000tl. Oda indirimle bile olsa Dolarla olduğu için kurdan dolayı yoksa 500tl filan derdim.

2.5K 3.3 K arası
ciddi ciddi mi yazdın dalga geçmek için mi anlamadım? :) oyunların çoğu zaten indirim ile alınabilir oyunlar. Max ederi 1000 oda kur farkından dolayı. yoksa 500-600 ederdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri