MR EE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,198
Ücretsiz alınan oyunlardan artık kart düşmüyor.Idle Master ücretsiz oyunları niye okumuyor?
Ücretsiz alınan oyunlardan artık kart düşmüyor.Idle Master ücretsiz oyunları niye okumuyor?
hangi oyunlar hocam oyunları önerirsen iyi olur özel burası fark etmez ama bakmak isteyenlerin işine yarar buraya yazarsanAnlık 385 kart satılmayı bekliyorsteam guardı yeni aktifleştirdiğim için 14 temmuza kadar satmama izin vermiyor
Bir liste hazırlıyacam yakında bana kâr ettirenlerdenhangi oyunlar hocam oyunları önerirsen iyi olur özel burası fark etmez ama bakmak isteyenlerin işine yarar buraya yazarsan
eyw hocam dün baya zarar ettim bi yerden çıkarmak lazım sonuçtaBir liste hazırlıyacam yakında bana kâr ettirenlerden
hocam link atabilirmisiniz bende çıkmıyordaRed is Head önerimdir ciddi kar ettiriyor
dostum hangi oyunlarla başladın buraya yazarmısınDün ilk defa başladım 15tl ile bu sabah 40tl vardı hesapta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan yeni oyunlar aldım tabi kalmadı
yaptın mı listeBir liste hazırlıyacam yakında bana kâr ettirenlerden
Yüzde 40ı bitti, bu gün ve yarın evde olamıcam salıya tamamlarımyaptın mı liste
bi kaç tane önerebilir misin aklında varsa alıyım hemenYüzde 40ı bitti, bu gün ve yarın evde olamıcam salıya tamamlarım
Dreaming sarah, over the dream, zup!, Fox hime, hentai girl,blitz breakerbi kaç tane önerebilir misin aklında varsa alıyım hemen
Once in yeissorDreaming sarah, over the dream, zup!, Fox hime, hentai girl,blitz breaker
saolDreaming sarah, over the dream, zup!, Fox hime, hentai girl,blitz breaker
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Once in yeissor