ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bu fiyata kaçırma ama standart alacaksan hiç alma direkt ultimate alSizce forza 4 almalımıyım?
Bu fiyata kaçırma ama standart alacaksan hiç alma direkt ultimate alSizce forza 4 almalımıyım?
Fifa 22Alıntıyı görüntüle
Ben bunları aldım elimdeki PC Black Mesayı kaldırmıyo ama black mesayı yinede aldım
Sepete ilk attığımda 94.5 Tu baya kardayım la
30 TL gibi bir fiyata alınabilir benceSizce forza 4 almalımıyım?
Evet Verir Çok İyi Oluyo Arkadaşımda Denemiştim Güzel Al İşte Nerden Bulcan Daha 30 TL'ye.Direksiyonsuz zevk verir mi?
Benim bayrağı sen devralmışsınBu fiyata kaçırma ama standart alacaksan hiç alma direkt ultimate al
Biliyorum Oynadım Ve Bence Güzel Oyun Haznemi Genişletmekte İstiyorum Oynadım Free Wkend'de Ben Zevk AldımCrew 2 tavsiye etmiyorum özellikle Asetto Corsa Veya Forza 4 oynadıysan.
Daha hiç bir şey almadım, zaten sadece 9 tl bakiye varAlıntıyı görüntüle
Ben bunları aldım elimdeki PC Black Mesayı kaldırmıyo ama black mesayı yinede aldım
Sepete ilk attığımda 94.5 Tu baya kardayım la
Kuruşla param yetmiyor. Yarın bakarım artık.Evet Verir Çok İyi Oluyo Arkadaşımda Denemiştim Güzel Al İşte Nerden Bulcan Daha 30 TL'ye.
Şansa bak beGüle güle kullan. Bedava Elime 5000₺ bıçak geldi 1 kişiye steam ne istediğini yazarsa fiyat önemli değil alacam diye söz vermiştim sana denk geldim.