Öneri ⚠️⚠️⚠️Steam İstek Listesi Paylaşma Postu⚠️⚠️⚠️

Orada "Müstehcen kızlar beni yalnız bırakın!" mı yazıyor o.O2
Benim hesap hentai oyunlarıyla dolu. Rastgele steam random key açıyordum hentai çıkıyordu. Birini kendi isteğimle aldım.
1706688959136.png

Diğer hesapta 3-4 tane daha var. Hentai koleksiyonu yapmayı planlıyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Screenshot_2024-01-31-11-16-12-348_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Screenshot_2024-01-31-11-16-07-547_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Screenshot_2024-01-31-11-15-54-287_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Screenshot_2024-01-31-11-15-49-363_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hesap hentai oyunlarıyla dolu. Rastgele steam random key açıyordum hentai çıkıyordu. Birini kendi isteğimle aldım.
Alıntıyı görüntüle
Diğer hesapta 3-4 tane daha var. Hentai koleksiyonu yapmayı planlıyorum.
Ben de giveaway.su sitesini kullanarak yan hesapta yapıyordum değişik oyunlarla dolu.

uTorrent-Logo.png
......

Suicide squad şu anda kesinlikle beklediğim tek oyun ama 1200tl ☠️☠️☠️

Bi site vardı ismini unuttum, her gün bedava veriyordu ve coin gibi bir şey veriyordu. 3 günde 3+1 toplamda 4 key alıyordun. Ama 1 hafta veriyordu sonra vermiyordu.
ismini hatırlama olasılığı kaçtır hocam

son epic indirimlerinde cp2077 witcher vs. tarzı oyunlar resmen bedavaydı. zaten artık epic te olan çoğu oyun steamden alınmaz ama maalesef epicte belli başlı oyunlar haricinde iyi oyun bulmak çok zor
steamde indirime girsin steamden alırım epicten rdr aldım oyunu açana kadar kanser oluyordum ikide bir beni hatırla yapmama rağmen girmiyor falan doğru şifreyi kabul etmiyordu şifre değiştirmeye çalıştığımda yeni şifre dene falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bu değilde şu ets 2 ye harcadığım oynu başka oyna harcamamisimdir
10 TL'ye oyunu 100 TL'ye kalan dlclerimi halletmiştim sonra lberia çıktı lberiadan beri hiçbir map dlcsini takip etmedim (west balkan dlcsi hariç)

Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1706710015984.png

🫡🫡🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080