Öneri ⚠️⚠️⚠️Steam İstek Listesi Paylaşma Postu⚠️⚠️⚠️

1706647816885.png

Çoğu henüz çıkmadı fakat iyi olacağına inandığım oyunlar.
1706648009395.png
1706648052014.png
1706648076725.png

Son düzenleme:
Ben alabilsem de almıyorum. Verdikleri değeri görürler.
Ülkenin ekonomisi berbat adam sana özel niye indirim yapsın dolara geçmesine rağmen indirim oluyor orası ayrı. Ben olsam direkt oyun firmasının çıkardığı fiyattan satardım.

Kendini oyun üretici yerine koy globalde 60 dolara sattığın oyunu tr de 200tl'ye satmak istermiydin. Ekonomin kötüyse adam seni kurtaramaz

Ülkenin ekonomisi berbat adam sana özel niye indirim yapsın dolara geçmesine rağmen indirim oluyor orası ayrı. Ben olsam direkt oyun firmasının çıkardığı fiyattan satardım.

Kendini oyun üretici yerine koy globalde 60 dolara sattığın oyunu tr de 200tl'ye satmak istermiydin. Ekonomin kötüyse adam seni kurtaramaz
Ben indirim yapsın mı dedim? Türk lirasında dolar karşılığında satsın. İster 2k ister 10k TL'ye satsın. Bunun fiyatını tutmak o kadar zor değil. Fiyatlar buna göre optimize edilebilir. Anlık dolar kuru yine de yansıtılabilir. Otomatik bir sisteme çevirebilirler. Dolara göre fiyatlar oyun yapımcılarından bağımsız artıp azalabilir. Biz de bankaların ***** saptal dolar politikalarıyla, dolar makaslarıyla uğraşmayız.

Ben indirim yapsın mı dedim? Türk lirasında dolar karşılığında satsın. İster 2k ister 10k TL'ye satsın. Bunun fiyatını tutmak o kadar zor değil. Fiyatlar buna göre optimize edilebilir. Anlık dolar kuru yine de yansıtılabilir. Otomatik bir sisteme çevirebilirler. Dolara göre fiyatlar oyun yapımcılarından bağımsız artıp azalabilir. Biz de bankaların ***** saptal dolar politikalarıyla, dolar makaslarıyla uğraşmayız.
*Sen optimize edilebilir diye düşünyorsun adamlar uğraşmak istemiyor ki haklılar.

Online veya sık güncelleme alan oyunları satın alın ama hikayeli veya kısa oyunları torrentten oynayın geçin abi

Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orada "Müstehcen kızlar beni yalnız bırakın!" mı yazıyor o.O2

Geri