Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nier automat çok güzel. Yalnız 60fps1 sayfa daha çıkar belki
Nier automat çok güzel. Yalnız 60fps1 sayfa daha çıkar belki
Çıkış fiyatına çok yakın fiyattan satılıyor özel fiyatlandırma hala varal hadi baldurs gate i falan nerden alıyosan başka
Crack varmı palwordda(palworldde almak isterdim ancak crack sayesinde oynuyorum onu)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet kaldı hala arada oyun alıyorum ki bu tarz uçuk fiyatlılar harici birçok oyunu aldım
var ama her güncellemede sil yükle yapman lazımCrack varmı palwordda
Nerden indirdinizvar ama her güncellemede sil yükle yapman lazım
Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Purple Place’yi satın aldım