Öneri ⚠️⚠️⚠️Steam İstek Listesi Paylaşma Postu⚠️⚠️⚠️

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Ekran görüntüsü 2024-01-30 221152.jpg
Ekran görüntüsü 2024-01-30 221222.jpg

Dolara geçmesine rağmen alabilen varsa zengindir valla..

Dolara geçmesine rağmen alabilen varsa zengindir valla..
bazı oyunlara baktım epicte yok. en kötü bahar indirimlerinden veya kod satan sitelerden alırız bi şekilde

Arkadaşlar indirimlerde almayı planladığım oyunları paylaşıyorum. Bazıları henüz satışa çıkmadı. Epic'te daha ucuza satılanlar olursa onları ordan alırım. Siz de Steam/Epic listelerinizi paylaşırsanız oyun arayanlar için faydalı olur.
(Yeni çıkanlar arasında Enshrouded ve New Cycle çok beğenilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dil destekleri de var.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Steamden oyun alan kaldımı😀

(palworldde almak isterdim ancak crack sayesinde oynuyorum onu :D )
1706642324388.png
1706642341026.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamden oyun alan kaldımı😀
Evet kaldı hala arada oyun alıyorum ki bu tarz uçuk fiyatlılar harici birçok oyunu aldım

al hadi baldurs gate i falan nerden alıyosan başka
Almam baldurs gateyi şuan başka bir resident evıl çıkmadığı sürece steamden hiçbir oyunu almam Türkiye'de zaten büyük ihtimal epic tokatlıyor şuan steami

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Almam baldurs gateyi şuan başka bir resident evıl çıkmadığı sürece steamden hiçbir oyunu almam Türkiye'de zaten büyük ihtimal epic tokatlıyor şuan steami
epic te çoğu oyun yok maalesef

Konuyu takibe aldım geçen epicten 13 tane oyun aldiydim baya karliyim suan cogusuda aaa oyunlar

Konuyu takibe aldım geçen epicten 13 tane oyun aldiydim baya karliyim suan cogusuda aaa oyunlar
son epic indirimlerinde cp2077 witcher vs. tarzı oyunlar resmen bedavaydı. zaten artık epic te olan çoğu oyun steamden alınmaz ama maalesef epicte belli başlı oyunlar haricinde iyi oyun bulmak çok zor

Oyunlara para vermiyorum da :D TLOU 2 çıksa da oynasam onu istiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri