Neler Yeni

Steam key alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Taha Zenginbaş
Steam key almak istiyorum master keyden gta5 falan çıkar mı veya yeni nesil popüler oyunlar çıkar mı alanlar tavsiye ediyor musunuz?

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
Tamamen şans dostum :) şu an gta 5 oyununu steam fiyatından ucuza satan oyun firmaları var bence o sitelerden alman daha mantıklı , fakat güvenilir siteler olduğuna dikkat etmelisin , düşünürsen site önerisi yapabilirim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,986
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir çok youtuber bunu test etti. Kimi 100 tane aldı kimi 50 tane, ama hiç birine düzgün bir şey çıkmadı. Bence paranı boşa harcama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Taha Zenginbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen şans dostum :) şu an gta 5 oyununu steam fiyatından ucuza satan oyun firmaları var bence o sitelerden alman daha mantıklı , fakat güvenilir siteler olduğuna dikkat etmelisin , düşünürsen site önerisi yapabilirim.
Biraz araştırdım da en az 120 TL'ye falan bulabildim belki 2-3 master steam key ile çıkar diye kararsız kaldım çıkarsa 60 tl oluyor sizce master key ile çöp mü çıkar yoksa kaliteli mi çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok youtuber bunu test etti. Kimi 100 tane aldı kimi 50 tane, ama hiç birine düzgün bir şey çıkmadı. Bence paranı boşa harcama.
Yani bilemedim istediğim oyunların toplam fiyatı 400 tl civarında ama key ile çok ucuzladığı için kararsız kaldım

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Biraz araştırdım da en az 120 TL'ye falan bulabildim belki 2-3 master steam key ile çıkar diye kararsız kaldım çıkarsa 60 tl oluyor sizce master key ile çöp mü çıkar yoksa kaliteli mi çıkar
İyi bir şey çıkma olasılığı çok çok düşük. Bence hiç bulaşmayın sonra üzülen siz olursunuz.

Top Bottom