🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

Paradox sen hain bir firmasın ya!
1734638582464.png

Büyük yapımlarda indirimler var fena değil tabikide epicte fiyatlar daha ucuz ama steamden almak isteyenler için güzel fiyatlar var.
150 tl eksiğimiz var bu senede oyun alamıyoz

Birçok defa alışveriş yaptığım bir sitedir (etail) aldığınız zaman kısa bir sürede kodu verir ve Steam etkinleştirme yerine girersiniz ve oyun kütüphanenize eklenir sıkıntı çıkarmaz

Ekler

• Screenshot_2024-12-19-23-06-54-341_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-19-23-06-54-341_com.android.chrome.jpg
    521.4 KB · Hit: 72
Şöyle geçen seneden beri takip ettiğim güzelinden bir oyun bırakayım o zaman sizlere

Dostum alacaklar arasına ekledim Türkçe desteği olması önemliydi benim için fakat ses paketi 3 dolar sence gerekli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle

40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışır
Dostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuz

Dostum alacaklar arasına ekledim Türkçe desteği olması önemliydi benim için fakat ses paketi 3 dolar sence gerekli mi

Dostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuz
ses paketi yapımcıya destek için eklenmiş bir şey gerekli değil

alınır mı sizce bu şekilde
Back 4 blood alacaksan key satan sitelerde daha ucuza bulabiliyorsun.
1734640174513.png

Makine çeviride dlcsiyle birlikte güzel bir yaması vardı.

fc25 aldım paycell kart ile karttan para çekildi ama satın alım beklemede diyor desteğe yazdım bu herkeste olan bir şey mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,793
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri