Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 9,096
Hangi oyun?bunun için epic ile steam arasında kaldım %25 indirim kuponu var diye
Hangi oyun?bunun için epic ile steam arasında kaldım %25 indirim kuponu var diye
O oyunları Steam'de görmezsem duramam yerimdedying light 2 ve cyberpunk epicte 224 TL, steamde 299
Steam ayda yılda bir oyun veriyor ama Epic'in saçma oyunlarından iyi.Epic Gamesten oyun alınca sanki oyunu gerçekten almamış gibi hissediyorum ama indirim kuponu var diye aklımı çeliyor sizce hangisi?
Bence ikisinide epicten al geç. Çokta ileride geriye dönüp sürekli oynayacağın oyunlar olduğunu düşünmüyorum zaten. 1 kere bitirirsin geçersin.dying light 2 ve cyberpunk epicte 224 TL, steamde 299
bana kalsa fark etmiyor ama steam dan alınca daha çok hoşuma gidiyor ve extra özellikleride var epic de ise bedava oyun ve bayağı iyi indirim kuponları var ama steam da 100tl olan epic de 50 tl deseler epic den alırım sevmesem bileEpic Gamesten oyun alınca sanki oyunu gerçekten almamış gibi hissediyorum ama indirim kuponu var diye aklımı çeliyor sizce hangisi?