Hocam ayıptır sorması o hesapları nerden topluyorsunuz siz mi satın alıyorsunuz oyunları ?Var itemsatış üzerinden bakabilirsiniz bende satış yapıyom platformda sorunsuz hesaplar oynarsınız offline rahat
plati.ru vs. gibi sitelere düşüyor genelde oralardan alıyoruz sıradan bir steam hesabı değiller normal steam hesapları 100-200 kişinin hesapta olmasını kaldıramıyorHocam ayıptır sorması o hesapları nerden topluyorsunuz siz mi satın alıyorsunuz oyunları ?
hesap hala duruyormu birde atıyorum bir oyunu 10 saat oynadık sonra kendi steam hesabımızdaki bir oyunu oynamak istedik tekrar verilen hesaba girebiliyormuyuz?arkadasların önerdigi itemsatıştan aldım 3 oyun 25 TL. god of war, rdr2, cyberpunk
birde oyunlara türkçe yama yapabiliyormusun?hesap hala duruyormu birde atıyorum bir oyunu 10 saat oynadık sonra kendi steam hesabımızdaki bir oyunu oynamak istedik tekrar verilen hesaba girebiliyormuyuz?
hesaplar hala bende duruyor hatta daha farklı oyunlar da satın aldım. rdr2 ,god of war, resident evil village oyunlarını bitirdimhesap hala duruyormu birde atıyorum bir oyunu 10 saat oynadık sonra kendi steam hesabımızdaki bir oyunu oynamak istedik tekrar verilen hesaba girebiliyormuyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde oyunlara türkçe yama yapabiliyormusun?
teşekkürler birde son olarak bende birkaç oyun almayı planlıyorum atıyorum elden ring oynadıktan sonra steamden çıkıp god of war hesabını girmem gerekiyor dimi hangi oyunu oynayacaksak o hesabı giricezhesaplar hala bende duruyor hatta daha farklı oyunlar da satın aldım. rdr2 ,god of war, resident evil village oyunlarını bitirdim
ve evet türkçe yama yapılıyor
evet kanka rdr2 ile god of war farklı hesaptaydı , rdr2 oynadıktan sonra god of wara girecegim zaman aynı şekilde god of war olan hesaba girip offline moda alıyordum. Sıkıntı yaşamadım hiç. Zaten aldıgın satıcı ilgiliyse her soruna anında dönüyor. 2-3 tane sıkıntı yaşadıgımda yazdım anında cevap verip sorunuma yardımcı oldu.teşekkürler birde son olarak bende birkaç oyun almayı planlıyorum atıyorum elden ring oynadıktan sonra steamden çıkıp god of war hesabını girmem gerekiyor dimi hangi oyunu oynayacaksak o hesabı giricez
hangi siteden birde hangi satıcıdan aldın söylermisinevet kanka rdr2 ile god of war farklı hesaptaydı , rdr2 oynadıktan sonra god of wara girecegim zaman aynı şekilde god of war olan hesaba girip offline moda alıyordum. Sıkıntı yaşamadım hiç. Zaten aldıgın satıcı ilgiliyse her soruna anında dönüyor. 2-3 tane sıkıntı yaşadıgımda yazdım anında cevap verip sorunuma yardımcı oldu.
Hcam god of Warlı hesap duruyorsa banada atar mısın.Arkadaş böyle hesap aldı giremedi param boşa gitmesin eğer sizde god of warli hesap varsahesaplar hala bende duruyor hatta daha farklı oyunlar da satın aldım. rdr2 ,god of war, resident evil village oyunlarını bitirdim
ve evet türkçe yama yapılıyor