Neler Yeni

steam offline hesap satanlar

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
beyler rdr 2 ve god of war oynamak istiyorum fakat fiyatları hepimiz biliyoruz suan için alacak imkanım yok. İnternette de karşıma cıktı ve bunu kullanan kişiler varmıs fakat emin olamadım. 20 30 TL'ye offline oynamak şartı ile hesap veriyorlar içinde istedigin oyun oluyor. Bunlar dogru mu?

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
beyler rdr 2 ve god of war oynamak istiyorum fakat fiyatları hepimiz biliyoruz suan için alacak imkanım yok. İnternette de karşıma cıktı ve bunu kullanan kişiler varmıs fakat emin olamadım. 20 30 TL'ye offline oynamak şartı ile hesap veriyorlar içinde istedigin oyun oluyor. Bunlar dogru mu?
doğru doğru olmayan tek şey 20 30 liranın fazla olması 10 liraya bulabilirsin hesapları

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ciddi misin bu kadar uygun fiyata bulunabiliyor mu. Sadece oynayıp bitirmek istiyorum

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
evet bulunabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben çok fazla kullanıyorum bu hesapları elden ring, ghost runner, rdr2, horizon, sekiro, cyberpunk baya hesap aldım yani
peki bu cevrimici cevrimdısı muhabbeti nedir çünkü internetten gördüğümde kimisi senin oyununa pc ne diğer baglı olan eleman erşiebilir tarzında bir cümle kurmustu

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
peki bu cevrimici cevrimdısı muhabbeti nedir çünkü internetten gördüğümde kimisi senin oyununa pc ne diğer baglı olan eleman erşiebilir tarzında bir cümle kurmustu
kendini çevrimdışına alman lazım çünkü o hesaplar bir tek sana satılmıyor 100 farklı kişiye satılıyor. atıyorum tamamen sayıyı

• Beğen
Reaksiyonlar: xKai

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Buğra
knk ben almıstım ofline modda girmezsen aynı anda baska pc girince senin oyun kapanıyor yada adam girip senin oyuna müdhale edebiliyor remote controlden ofline yap bak keyfine

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
kendini çevrimdışına alman lazım çünkü o hesaplar bir tek sana satılmıyor 100 farklı kişiye satılıyor. atıyorum tamamen sayıyı
knk ben almıstım ofline modda girmezsen aynı anda baska pc girince senin oyun kapanıyor yada adam girip senin oyuna müdhale edebiliyor remote controlden ofline yap bak keyfine
cok teşekkür ederim beyler valla içimi rahatlattınız

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Var itemsatış üzerinden bakabilirsiniz bende satış yapıyom platformda sorunsuz hesaplar oynarsınız offline rahat

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
link varmı beyler nasıl oluyo tam olarak bende merak ettim god of war alim oyniyim

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
link varmı beyler nasıl oluyo tam olarak bende merak ettim god of war alim oyniyim
itemsatışa girip kayıt olabilirsin. satışları başkaları yapıyor eğer kazıklama tarzı bir olay olursa kaydını alıp yollarsan paranda adama felan gitmiyor yani kazıklanma tarzı bir şey de yaşamazsın ama hesaba girmeden önce kayıt felan alırsan iyi olur. Tabi puanı yüksek kişilerden alırsan ve yorumlara bakarsan dediğim şeyi yaşaman zor.

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord