dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
allah allah garip bi olay hocamEvet ama bunu iade etcem bide kütüphanede bu oyun böyle gözüküyo
allah allah garip bi olay hocamEvet ama bunu iade etcem bide kütüphanede bu oyun böyle gözüküyo
benimde kafam karıstı hocam allh allah32 TL bugün yüklendi hesapta 30 TL var oyunlarda var ne kadar para yüklediğimi biliyorum ben acaba bug`a mı girdi şimdi ben 50 TL mi alıcam?
Şimdi iade de edilmiyor ETS kütüphanede de yokbenimde kafam karıstı hocam allh allah
şimdi bunu söylüyorbenimde kafam karıstı hocam allh allah
Atın aldım diye gözüküyo ama karttan para çekmemişlerOyunu Boa Compra aracılığı ile almışsınız. Saat geç oldu o yüzden oyunun parası bugün hesaptan çıkmaz yarın çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani satın aldınız ama daha gelmedi.
Çekmezler zaten saat 5 den sonra bankalar çalışmıyor.Atın aldım diye gözüküyo ama karttan para çekmemişler
Yani boa campra da ne normalde hangisi ile almam gerekirdiOyunu Boa Compra aracılığı ile almışsınız. Saat geç oldu o yüzden oyunun parası bugün hesaptan çıkmaz yarın çıkar.
Yani satın aldınız ama daha gelmedi.
Oyun geldiğinde iptal edebilirmiyimÇekmezler zaten saat 5 den sonra bankalar çalışmıyor.
Parantez içinde Boa Compra yazmayan yöntemi seçmen gerekiyordu. Oyun yarın eline gelir. Geldiğine iptal edersin.Yani boa campra da ne normalde hangisi ile almam gerekirdi
Oyun geldiğinde iptal edebilirmiyim