Steam Oyun İade Hakkında

Ardanizz

80+
Reaksiyon skoru
229
Ekran görüntüsü 2021-06-08 175230.png

Fall guys adlı oyunu iade etmek istedim iade talebini oluşturdum yaklaşık 1 saat sonra bi mail geldi iade talebi kabul edilmiştir diye ama param hala hesaba yatmadı ama Mevcut paramın yanında (Bekleyen:38,00TL) yazıyor ne yapmalıyım ?

Alıntıyı görüntüle
Fall guys adlı oyunu iade etmek istedim iade talebini oluşturdum yaklaşık 1 saat sonra bi mail geldi iade talebi kabul edilmiştir diye ama param hala hesaba yatmadı ama Mevcut paramın yanında (Bekleyen:38,00TL) yazıyor ne yapmalıyım ?
1 2 güne hesabında olur bir süre beklemeye alıyor parayı. (belki daha bile az sürede olur)

Alıntıyı görüntüle
Genelde 24 saat beklemen gerek. Sonrasında kendiliğinden normal bakiyeye geçecek.

24 saat içerisinde geliyor merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekleyen yazıyor yani iaden kabul edilmiş 24 saat sonra bakiyene eklenir

Hesap ayrıntılarında kaç saat içinde hesabınıza geleceği yazıyor.

en az 24 saat en fazla 7 gün içinde hesabına gelir.

2 saat oynamadıysan veya 2 hafta geçmemişse iade edebiliyorsun oyunu iade talebin kabul edilirsede para hesabında 24 saat içinde geliyor

sağ üst köşeden ufak resmine tıkla, daha sonra hesap detaylarına tıkla. cüzdan bakiyesinin yazdığı kısımda paranın geri kalanının kaç saat içerisinde erişime açık olacağı yazacaktır.

Alıntıyı görüntüle
Bugün saat 1'de onaylandıysa yarın saat 1'de para geçiyor.

Geri