Katana ZeroBütçe sınırsız
To The Moon
Dead Cells
İnside
Limbo
Little Nightmares
Change
Katana ZeroBütçe sınırsız
Oyun Önerisi Atmışsındır Ama Adamın Sistemi Oyunları KaldırmıyordurTomb Raider (7 TL)
Metro 2033 (6 TL)
Metro Last Light (6 TL)
Witcher 2 (5 TL)
Ori And The Will Of The Wisps (16 TL)
M&B Warband (7 TL)
Stardew Valley (19 TL)
Euro Truck Simulator 2 (10 TL)
Cod Mw 1 2 3Merhaba imzamdaki sisteme oyun önerir misiniz?.
Bütçe SınırsızBütçe sınırsız
Alıntı yaptığın oyunları oynayabilir diye düşünüyorum.Oyun Önerisi Atmışsındır Ama Adamın Sistemi Oyunları Kaldırmıyordur
Alıntı yapmaktan kastınız oyunları benim önermem mi yoksa başkalarından alıntı yapmak mı ?Alıntı yaptığın oyunları oynayabilir diye düşünüyorum.
Bütçe SınırsızBütçe nedir? Ona göre bakayım bir şeyler.
Bütçe Sınırsız
Toooorrrrrrrrrr...
Oyun Önerisi Atmışsındır Ama Adamın Sistemi Oyunları Kaldırmıyordur
BRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cod Mw 1 2 3
Cod bo1
Mafia 1,2
Cod 2
Max Payne 1,2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe Sınırsız
Torrent Yolları taştan
Ha pardon günahını aldım o zaman kusura bakmaTorrent değil arkadaşlar 150 TL steam bakiyesi varda o yüzden dedim.
Yapma yanarız deli olur o oyunlardaKatana Zero
To The Moon
Dead Cells
İnside
Limbo
Little Nightmares
Change
Neden ki? Hepsi çok güzel oyunlar.Yapma yanarız deli olur o oyunlarda
Evet hepsini oynadım şuan Dead Cells'deyim oda muazzam, ETS 2 alınır mı sence onada göz attım veya ATSNeden ki? Hepsi çok güzel oyunlar.
okadar DeadCells de item kasıp bir defa ölüp başa dönmek Katana Zero da bir bölümü geçicem diye klavyeyi parçalayacak duruma gelmek limbo da kafayı bozmak ve inside da klavyeyi bükmek gibi şeyler içimden geçti yanlış anlama oyunlar güzel bana baya deli ediyorNeden ki? Hepsi çok güzel oyunlar.
Eğer tır sürme oyunlarını seviyor iseniz alın.Evet hepsini oynadım şuan Dead Cells'deyim oda muazzam, ETS 2 alınır mı sence onada göz attım veya ATS