- Reaksiyon skoru
- 99
https://steamcommunity.com/id/mareshel/ ?/10 eksikler neler sizce ?
NedenKötü. -10/10.
Puta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.Neden
Bilader ne boş yapıyorsun ? Profil fotosu koyunca puta mı tapmış oluyor adam ol biraz ne bok olduğun belli değilPuta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.
Bir akıma takılıp fikirlerinizi ve düşünceleriniz mahvetmeyin.
ne anlatıyorsun sen cahil çocuk. adam Atatürk'e tapıyorum mu demiş? fotoğrafını koyması senin neden bu kadar zoruna gidiyor?Puta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.
Sayçok büyük hataları da var
başka diyeceğin yoksa gidebilirsinPuta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.
gayet güzel hocam kaç k puan harcadınız totalhttps://steamcommunity.com/id/mareshel/ ?/10 eksikler neler sizce ?
Ben kudurmadım, öneri verdim.arkadaş neden kudurmuş anlamadım neyse. yaklaşık bir 15 20K puan vardır bi tane çizim vitrinim var mor onu koyicam bide öyle bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Böyle çok hoş olmuş özel vitrini parayla mı yaptırdınarkadaş neden kudurmuş anlamadım neyse. yaklaşık bir 15 20K puan vardır bi tane çizim vitrinim var mor onu koyicam bide öyle bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()