Steam profilim nasıl ?

Puta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.

Bir akıma takılıp fikirlerinizi ve düşünceleriniz mahvetmeyin.

Puta tapıyorsunuz resmen, ondan. Atatürk bir ilah, peygamber değil. Atatürk'ün başarıları olabilir ama çok büyük hataları da var. Az kendiniz olun ve yapmak istediğiniz, olmak istediğiniz şeylerle vakit geçirin.

Bilader ne boş yapıyorsun ? Profil fotosu koyunca puta mı tapmış oluyor adam ol biraz ne bok olduğun belli değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olmuş kardeşim tebrikler 9/10 oyun yasaklanmasından kırdım

ne anlatıyorsun sen cahil çocuk. adam Atatürk'e tapıyorum mu demiş? fotoğrafını koyması senin neden bu kadar zoruna gidiyor?

başka diyeceğin yoksa gidebilirsin

gayet güzel hocam kaç k puan harcadınız total

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü her seven puta mı tapıyormuş? İLGİNÇ.. :unsure:

Konuya dönecek olursak, arkaplan resmi ve tema uyumlu ancak çizim vitriniyle uyumlu olmamış. Arka plan ve temayı daha sade, açık veya koyu bir renk yapabilirsin.

Ayrıca aldığın oyun yasaklaması göze battığından pek hoş durmuyor.

Eğer Steam Puanın varsa özel profil satın alarak temanı daha iyi değerlendirebilirsin. Bazı profillerde temalar daha şeffaf olabilmekte.

arkadaş neden kudurmuş anlamadım neyse. yaklaşık bir 15 20K puan vardır bi tane çizim vitrinim var mor onu koyicam bide öyle bakabilirsiniz

arkadaş neden kudurmuş anlamadım neyse. yaklaşık bir 15 20K puan vardır bi tane çizim vitrinim var mor onu koyicam bide öyle bakabilirsiniz

Ben kudurmadım, öneri verdim.
İnsanlar çıldırmış :D.

Çıldırdıkları için de zaten cevap yazmama gerek yok. Bir tane de biz vurmayak :D.

Böyle çok hoş olmuş özel vitrini parayla mı yaptırdın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,430
Üyeler
194,996
Son üye
Stronger
Geri