Steam satın alım geçmişime nasıl bakarım

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
759
Selamlar steam geçmişime bakınca daha eskisini göremiyorum tüm aldığım sattığım iade ettiğim vs hepsini nereden bakabilirim

sağ üstten ismine tıkla hesap detayları satın alma geçmişi tamamının gözükmesi lazım

sağ üstten ismine tıkla hesap detayları satın alma geçmişi
hocam daha eskisi veya daha detaylı bilgi yok ben hesabı ilk açtığım zamanlarda satın aldığım ürünleri göremiyorum

hocam daha eskisi veya daha detaylı bilgi yok ben hesabı ilk açtığım zamanlarda satın aldığım ürünleri göremiyorum
o zaman bilmiyorum hocam benim ilk açtığım günden beri tüm işlemlerim gözüküyor

destek bölümünden yapılan işlemlerde hesap detayı bölümü gibi bir şey varr oradan gözüküyor. Bugüne kadar harcanan toplam bakiye ile beraber.

steame gir en üstte yardım var ona bas, steam destek de orda satın alımlar var ona bas, sonra en altta tüm satın alma geçmişine bak diyor ona bas orda hepsi gözükür

en altta bu var fakat ben hesabı 2020 yılında açtım yaklaşık 1 yıl kullanmadım bilgisayarım yoktu 2021 ekim ayında ets 2 hediye etmişlerdi bana ve o gözükmüyor daha eskilerine gidemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steame gir en üstte yardım var ona bas, steam destek de orda satın alımlar var ona bas, sonra en altta tüm satın alma geçmişine bak diyor ona bas orda hepsi gözükür
hocam aynısı

Ekler

• 1737151613161.png
    1737151613161.png
    3.8 KB · Hit: 46
bende ilk aldığım oyuna kadar gözüküyor sende sorun var o zaman

hocam sana gelen hediyeler sanırım lisans ve ürün aktivasyonları kısmında görünüyor

bende ilk aldığım oyuna kadar gözüküyor sende sorun var o zaman
hocam steamden bakınca böyle fakat ben bi ara bi steam web sitesinden bir yerden girdim ve en eskisine kadar her şey vardı

belki bi sebepten dolayı silinmiştir, başka açıklaması yok gibi
hocam liste olarak bulmaya çalışıyorum arkadaşıma ets hediye etmişim o gözüküyor orada birkaç kişiye daha göndermişim oraya bastım aldığım hediye tarihi yazıyor fakat geçmiş gibi liste olan bir sayfa vardı onu arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,993
Üyeler
183,674
Son üye
alpergklp
Geri