o zaman bilmiyorum hocam benim ilk açtığım günden beri tüm işlemlerim gözüküyorhocam daha eskisi veya daha detaylı bilgi yok ben hesabı ilk açtığım zamanlarda satın aldığım ürünleri göremiyorum
hocam aynısısteame gir en üstte yardım var ona bas, steam destek de orda satın alımlar var ona bas, sonra en altta tüm satın alma geçmişine bak diyor ona bas orda hepsi gözükür
hocam mailden bakabilirsin ödeme yazarsan steamden çıkarSelamlar steam geçmişime bakınca daha eskisini göremiyorum tüm aldığım sattığım iade ettiğim vs hepsini nereden bakabilirim
belki bi sebepten dolayı silinmiştir, başka açıklaması yok gibihocam steamden bakınca böyle fakat ben bi ara bi steam web sitesinden bir yerden girdim ve en eskisine kadar her şey vardı
hocam liste olarak bulmaya çalışıyorum arkadaşıma ets hediye etmişim o gözüküyor orada birkaç kişiye daha göndermişim oraya bastım aldığım hediye tarihi yazıyor fakat geçmiş gibi liste olan bir sayfa vardı onu arıyorumbelki bi sebepten dolayı silinmiştir, başka açıklaması yok gibi